Annonce
Digeposten

Nyt lokalråd med store ambitioner

Mai Britt Carl og Ruth Ørbæk Petersen er to af fem nye medlemmer i Bredebro Lokalråd. Foto: Karin Lorenzen

En forslag om vedtægtsændring, ved Bredebro lokalråds generalforsamling, åbnede op for udskiftning på hele 5 pladser, og det nye lokalråd i Bredebro er allerede i arbejdstøjet.

Annonce

Bredebro: Forud for generalforsamlingen i Bredebro Lokalråd, kort før påske, var der indsendt forslag om vedtægtsændringer. Ændringen betød at medlemmer skulle vælges medlemmer, frem for at være udpeget fra eksisterende foreninger. Ændringsforslaget betød at fremmødet var bedre end de forgående år og efter vedtagelsen af forslaget, blev 5 nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen.

Dermed var der udskiftning på 5 af de 7 pladser og den nye bestyrelsen har både konstitueret sig og holdt det første møde.

Den nye formand er Mai Brit Carl, der er glad for at den nye bestyrelse, som hun mener virkelig viser engagement.

- Vi har allerede de første konkrete aktiviteter planlagt og jeg kan mærke at vi virkelig gerne vil arbejde for mere fælleskab og samarbejde mere på tværs, så der kommer noget samspil mellem foreningerne, de lokale borgere og de opgaver der skal løses, fortæller Mai Brit Carl.

Det nye lokalråd

Bestyrelsen har konstitueret sig som følger:

Formand: Mai Brit Carl

Næstformand: Gitte Friis

Sekretær: Ulla Bendesen

Kasserer: Ruth Ørbæk Petersen

Øvrige medlemmer: René Backmann, Carl Wede, Karsten Winther

Suppleant: Tanja Kristensen

Kontakt: bredebro-lokalraad@hotmail.com

Annonce

Drømme og planer

- Vi har virkelig mange foreninger i Bredebro og vi vil som lokalråd gerne arbejde for mere samspil og styrke det gode der allerede er, siger Ruth Ørbæk Petersen, der er et af de nyevalgte medlemmer og valgt til kasserer.

- Helt overordnet er lokalrådets opgave jo at være bindeled til kommunen og myndigheder og bidrage til Bredebros udvikling, men vi har da allerede gjort os mange tanker. F.eks. hvad der mon skal ske med den gamle tandklinik og hvor godt det bliver for byen når områdefornyelsen er helt afsluttet, fortsætter Ruth Ørbæk Petersen.

- Hvis ikke der er planer med den gamle tandklinik, så kan vi sagtens finde på noget at bruge den til, supplerer Mai Brit Carl.

Helt konkret er der sat 2 datoer for arrangementer i byen, nemlig en affaldssamlingsdag og store cykeldag. Men der er også planer om at fejre lokalrådet, når det i 2019 kan fejre 10 års jubilæum og så er det den nye bestyrelses fornemste opgave at få foreninger og frivillige til at lære hinanden bedre at kende. F.eks. ved at samarbejde om en hjemmeside eller en fælles kalender eller bare i det hele taget, understreget de to aktive kvinder fra bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Annonce