Annonce
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Blandt de opgaver, som det nyvalgte menighedsråd i Løgumkloster skal arbejde videre med i den kommende periode, er visionerne for Løgumkloster Kirke samt tankerne om et sognehus, fortæller rådets formand, Elsemarie Dam-Jensen. Foto: Betina Skjønnemand

LØGUMKLOSTER: I lighed med situationen i de øvrige danske sogne, er også det nye menighedsråd i Løgumkloster tiltrådt. Det skete traditionen tro i det kirkeårs begyndelse, der altid er første søndag i advent.

Ved efterårets opstillingsmøde, hvor flere end 70 sognebørn deltog, blev følgende personer valgt: Elsemarie Dam-Jensen, Dorthe Olesen, Kjeld Outzen, Svend E. Rasmussen, Ida Marie Krogh Skau, Helle Skaarup og Lis Emma Søvik.

Formand genvalgt

Umiddelbart før den nye valgperiodens start i søndags har menighedsrådet konstituerede sig. Det mundede ud i af, at formanden i sidste periode, Elsemarie Dam-Jensen, fortsætter, Næstformand blev Lis Emma Søvik, mens Kjeld Outzen blev kasserer og kontaktperson. Jens Søndergaard blev valgt til kirkeværge.

Dorthe Olesen og Ida Marie Krogh er nye medlemmer af rådet, og de ser lige som de øvrige medlemmer frem til samarbejdet i de næste fire år, hvor man bl.a. vil arbejde videre med visionerne for Løgumkloster Kirke og med tankerne om et sognehus, fortæller Elsemarie Dam-Jensen i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce