Annonce
Når den dansk/italienske fotograf Luca Berti tager rundt for at indfange motiver til sine billeder, foregår det på cykel. Mens han har været i Tøndermarsken, har han cyklet langs Marskstien til Daler, Højer, Emmerlev og Nørre Mølle. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet. 
Digeposten

Op på cyklen: Fotograf får en gammel tid frem på fotografier

På sin cykel rundt i Tøndermarsken dokumenterer den italienske fotograf Luca Berti en tid i Danmark, som engang bestod. Men kigger man efter, findes der stadig masser af eksempler fra en gammel landbrugstid.
Annonce
  • Når den dansk/italienske fotograf Luca Berti tager rundt for at indfange motiver til sine billeder, foregår det på cykel. Mens han har været i Tøndermarsken, har han cyklet langs Marskstien til Daler, Højer, Emmerlev og Nørre Mølle. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet. 
  • Luca Berti er født i Firenze i Italien og uddannet i Milano i 2002. Han kom til Danmark i 2008, efter at have boet i Berlin. Han har altid været tiltrukket af de nordiske lande, som har et helt særligt landskab og folkefærd, fortæller han. I dag bor han i København. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet.
  • Luca Berti tager sine billeder med et gammel Linhof fotografiapparat. Derefter fremkalder han billederne ét efter ét i et mørkerum. På den måde får han billederne til at minde om den tid, motiverne på billederne er fra. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet.
  • Projektet med at tage billeder i Tøndermarsken for at dokumentere en tid, der engang bestod, er et samarbejde med med Nationalpark Vadehavet og Nationalpark Wattenmeer i Slesvig-Holsten, der også bliver støttet af Tøndermarsk Initiativets Eventpulje og af Interreg-projektet KursKultur 2.0, som er Region Sønderjylland-Schleswigs kulturprojekt. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet. 
  • Luca Berti tager også billeder af de folk, som han møder på sin vej. Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce