Annonce
Digeposten

På Rømø er nytår ligeså populært som juli

Bureauchef hos Sol og Strand på Rømø, Hanne Meyer, sørger for, at der bliver julehygget om gæsterne.Pressefoto
Flere og flere vælger at tage væk fra hjemmet hen over jul og nytår. Også på Rømø mærker de den tendens, og nytårsophold er nu ligeså populære som i sommerens højsæson.
Annonce

Rømø: Et stigende antal mennesker ønsker at fejre den kommende højtid og årsskiftet i et feriehus. Den trend mærker man tydeligt hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S.

På landsplan har de i alt 21 bureauer noteret en stigning på 44 procent i antallet af bookinger på juleaftensophold i perioden 2016-2018. Tilsvarende er antallet af ophold hen over årsskiftet steget med syv procent i samme periode. Og på Sol og Strands kontor på Rømø ser bureauchef, Hanne Meyer, frem til årets anden højsæson, der venter lige om hjørnet.

- Vi har langt over 600 ankomster i jule- og nytårsdagene, og 75 procent af disse er tyske gæster, fortæller Hanne Meyer i en pressemeddelelse.

Annonce

Julehygge til gæsterne

Hanne Meyer og hendes medarbejdere sørger for, at gæsterne føler sig velkomne ved at byde på gløgg og æbleskiver, når gæsterne kommer for at få udleveret en nøgle. Og dermed stopper julehjælpen fra bureauet ikke.

- For at gøre det nemt for gæsterne, der skal holde jul i sommerhuset, har vi lavet aftale med en juletræsproducent, som sørger for at levere juletræet til de gæster, der måtte ønske det, fortæller Hanne Meyer videre.

Annonce

Efterspørgsel på luksus

Ifølge bureauchefen er det særligt huse med spa, sauna og brændeovn, der er i høj kurs i forbindelse med jule- og nytårsopholdene. Med andre ord er det huse, som lægger op til hygge og samvær.

- Udover familier er der også mange venner, der vælger at fejre årsskiftet i et sommerhus. Og vi må melde alt udsolgt i nytåret, både når det gælder lejligheder og huse, så vi er på niveau med højsæsonsugerne i juli, siger Hanne Meyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Pas på de små

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce