Annonce
Digeposten

Populær frisør klar i nye lokaler: Vil gerne gøre noget godt for byen

Mette Lund Thomsen står i spidsen for Salon M, der er klar i helt nye lokaler i Storegade 38 i Skærbæk. Foto: Michael Ehrhorn
Storegade 38 i Skærbæk har fået sig noget af en forvandling gennem de seneste måneder, og efter vellykket reception er Salon M nu klar i store lyse lokaler.
Annonce

SKÆRBÆK: Der skal gerne endnu mere liv i bymidten i Skærbæk, end der er i dag. Det vil man i hvert fald meget gerne sikre lokalt, og nu er der spændende nyt omkring de store lokaler i Storegade 38.

I den forgangne weekend var der nemlig reception for stedets nye ejer, der er et særdeles velkendt ansigt i byen.

Det er nemlig Salon M med Mette Lund Thomsen i spidsen, der er rykket ind med den populære frisørsalon.

- Jeg har købt bygningen, og så har vi selv bygget salonen op. Jeg har været i Skærbæk i otte år, og i starten holdt jeg til alene i meget små lokaler. Så manglede jeg arbejdskraft og rykkede i noget større, og så kom jeg igen til at mangle arbejdskraft. Af samme grund er vi nu klar her, siger en smilende Mette Lund Thomsen.

Annonce

Stort antiklimaks

Mette Lund Thomsen fik købet af den nye bygning klaret den 1. marts, og herfra begyndte arbejdet med at skabe drømmesalonen.


Vi har også haft personale og kunder tæt inde omkring, hvordan de gerne så, at tingene skulle blive.

Mette Lund Thomsen, Ejer af Salon M


Hvad der skulle have været en tid præget af glæde og forventning blev dog alt andet.

- Corona ramte hårdt, og så stod jeg der og havde lige købt bygningerne, mens alt var usikkert i forhold til, om det ville gå. Det var en meget dobbelt situation, men da vi endelig vidste, at vi måtte åbne igen, var det hele super fedt, fortæller Mette Lund Thomsen.

Trods det hektiske forløb glæder hun sig over resultatet af den nye salon.

- Det er blevet lige, som jeg gerne ville have det. Der er så meget plads, og vi har fået os indrettet godt, og atmosfæren er så god. Vi har også haft personale og kunder tæt inde omkring, hvordan de gerne så, at tingene skulle blive.

Annonce

Løfter byen

Mette Lund Thomsen beskriver sig selv som en rigtig Skærbæk-pige, der med sin salon meget gerne vil hjælpe til omkring byudviklingen i Skærbæk.

- Og så er vi et ungt team, der virkelig har lyst til at videreuddanne os. Med den nye salon får vi også en helt anden mulighed for at lave kurser og lokale arrangementer, vurderer Mette Lund Thomsen.

Mette Lund Thomsen har været at finde som frisør i Skærbæk i otte år, hvor succesen har vokset sig større og større. Foto: Michael Ehrhorn

Særligt arrangementerne er noget, som ejeren af Salon M gerne ser endnu mere af fremover.

- Lige nu har vi virkelig travlt og er godt booket op, men på et tidspunkt kunne det være fedt at ansætte en medarbejder mere, så vi også kan gå meget ind i at skabe flere arrangementer for byen i salonen, udtaler hun.

For nu glæder Mette Lund Thomsen sig dog over de nye rammer, hvor hun i den forgangne weekend kunne byde inden for til reception.

- Reaktionerne har været så mega positive. Til receptionen var der nok omkring 100 besøgende, og det har givet så meget ros. Det betyder meget som Skærbæk-pige, når man gerne vil gøre noget ekstra for byen, slutter hun.

Der er masser af plads og stil over de nye lokaler i Storegade 38. Foto: Michael Ehrhorn
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce