Annonce
Digeposten

Rød løber og flag: De yngste elever er tilbage på skolen

0. til 4. klassetrin kan endelig trodse sne og kulde for at se deres venner og lærere på Skærbæk Realskole. Privatfoto
Efter over en måned med nød- og hjemmeundervisning er de yngste elever endelig vendt tilbage på skolerne. Det blev fejret med flag og fastelavnsboller på Skærbæk Realskole.

Skærbæk: Siden kort før jul har samtlige skoler været lukket land for alle elever på grund af omfattende coronarestriktioner. I stedet stod den på nødundervisning og lektioner gennem internetforbindelser for alle landets elever. I første omgang skulle restriktionerne blot gælde til 3. januar, men det blev udskudt af flere omgange.


I den kommende tid vil vi helt klart ikke kun tilgodese det faglige aspekt, men også det sociale.

Tina Israelsen, skoleleder på Skærbæk Realskole


Annonce

Mandag den 8. februar kunne eleverne fra 0. til 4. klassetrin endelig møde ind til årets første fysiske skoledag. På Skærbæk Realskole blev dagen fejret med stor festivitas.

Her blev der købt røde løbere og dannebrogsflag ind til lejligheden, som prydede indgangspartiet, da de mange forventningsfulde børn ankom til skolen.

Lærerne mødte også tidligt ind på arbejdet for at stå klar til at give eleverne en varm velkomst. Der var tid til at hygge sig med eleverne på alle klassetrin, som alle fik fastelavnsboller i dagens aneldning.

- I den kommende tid vil vi helt klart ikke kun tilgodese det faglige aspekt, men også det sociale, fortæller skoleleder Tina Israelsen i en pressemeddelelse.


I den kommende tid vil vi helt klart ikke kun tilgodese det faglige aspekt, men også det sociale

Tina Israelsen


Glædeligt gensyn

I den lange periode med hjemmeundervisning har det været muligt for eleverne at se hinanden online, og det har også været muligt at lave sjov og løjer i timerne ved at vise kæledyr og andet fra hjemmet frem til klassen.

- Hjemsendelsen har været, og er fortsat, en lærerig erfaring på mange måder, men vi foretrækker alle uden tvivl den almindelige skolegang, hvor vi dagligt ses på skolen, siger Tina Israelsen.

De nyeste restriktioner kommer ikke til at ændre på, hvordan Skærbæk Realskole hidtil har håndteret fysisk undervisning under corona-pandemien. Her har klasserne været vant til at være adskilt fra hinanden i undervisningen og i frikvartererne. Skolen har også hyret ekstra rengøringshjælp til at afspritte og afvaske kontaktflader flere gange om dagen.

Indtil videre er det kun de yngste elever, der må mødes fysisk op på skolen, men Tina Israelsen understreger, at der også er en festdag i vente for de ældre elever, når de igen vender tilbage på skolen.

- Vi savner alle de resterende elever, der desværre fortsat må blive derhjemme. I skal alle vide, at vi glæder os umådeligt meget til I også får grønt lys og må komme tilbage på skolen igen – og I skal også nok blive fejret på bedste vis, forsikrer hun.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce