Annonce
Digeposten

Royal genåbnede efter corona og renovering

Center Royal kan igen byde indenfor efter corona-lukning, og pausen har man blandt andet brugt til at renovere. Foto: Sarah Nørgaard
Den 3. august var en stor dag for Center Royal i Løgumkloster, der igen er klar til at byde gæster indenfor.
Annonce

Løgumkloster: Aktivitetscenteret Center Royal på Markledsgade i Løgumkloster har som så meget andet været ramt af nedlukning på grund af en vis virus, som de fleste efterhånden kender navnet på. Af samme grund var det en stor glæde og lettelse, da man den 3. august igen kunne genåbne centret.

Om formiddagen på åbningsdagen var alle gruppeledere og frivillige inviteret til en orientering omkring de restriktioner, man skal følge i den nuværende situation. Blandt andet er der krav om, hvor mange personer, der maksimalt må være samlet i et rum, mens der også er regler for brug af sprit og håndvask.

De nye restriktioner i Center Royal har blandt andet indvirkning på det antal personer, man må være til bankospil, spis-sammen og foredrag. Reglerne kan man også som besøgende se på opslagstavlen i Center Royal.

Annonce

Renovering

Efter briefingen sluttede inviterede gæster sig til, og blandt andet deltog tidligere borgmester Kaj Armann. Formanden for Center Royal, Poul Abild, bød velkommen, og her blev der blandt andet fortalt om de renoveringer, Center Royal gennem de seneste måneder har været igennem. Blandt andet med nye gulve, malede vægge samt nye gardiner.

I forbindelse med renoveringen tilbød Tønder Kommune at betale 75.000 kroner fra paragraf 75-midlerne, hvis centret selv kunne stille med de sidste 150.000 kroner fra sin opsparing. En løsning man er meget tilfredse med hos Center Royal.

Tidligere borgmester Kaj Armann udtrykte stor tilfredshed med udviklingen på centeret, og at der stadig er god tilslutning efter de næsten 25 år. Center Royal er et godt sted med mange aktiviteter og foredrag af interessante personer, der trækker mange ældre til. Efter roserne blev den røde snor klippet og genåbningen var officielt en realitet.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce