Annonce
Digeposten

Satser på grønt lys: Toftlund Motorfest sætter turbo på planlægningen

Alle er velkomne til Toftlund Motorfest, der er bragt til verden af en gruppe motorcykel-, knallert- og trike-entusiaster. Fra venstre mod højre er det Rene Hundebøl, Ronni Bjørnskov og Claus Andersen samt Vibeke Meng i baggrunden ved sidste års lancering af projektet. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Styregruppen bag Toftlund Motorfest tror på, at premieren for byens nye event kan løbe af stablen lørdag den 19. juni. Sidste år spændte corona ben.

TOFTLUND: Motorfolket og alle andre, der har lyst til en dag med sjove udendørs aktiviteter, kan godt sætte kryds i kalenderen lørdag den 19. juni.

Styregruppen bag Toftlund Motorfest satser nemlig på at kunne afholde eventet med motor i centrum, der egentlig skulle have haft premiere sidste år.

- Vi har haft kontakt til Syd- og Sønderjyllands Politi omkring tilladelser, og vi er blevet opfordret til at sende en ansøgning afsted. Så vi har besluttet, at vi sætter processen i gang, fortæller Jan Fogh fra styregruppen, der med egne ord ”glæder sig som små børn til jul” til at kunne afholde en dag i motorens tegn lørdag den 19. juni i tidsrummet klokken 10 - ca. 18.

Annonce

- Toftlund Motorfest bliver i en lidt mere begrænset størrelse end oprindeligt planlagt. Og – der vil selvfølgelig være en risiko for, at vi ikke kan leve op til myndighedernes krav, og vi er nødsaget til at aflyse, men det tager vi med. For kommer vi ikke i gang med planlægningen nu, så når vi ikke i mål, lyder det videre.


Toftlund Motorfest bliver i en lidt mere begrænset størrelse. Og – der vil selvfølgelig være en risiko for, at vi ikke kan leve op til myndighedernes krav, og vi er nødsaget til at aflyse, men det tager vi med.

Jan Fogh, Toftlund Motorfest


Ingen fest om aftenen

Motorfesten går stadig gennem hele byen, mens resten af set-uppet bliver i coronaens tegn.

- Den fede stemning med fine gamle, som nye køretøjer af alle slags, streetfood, ølvogne og butikkerne, der frister med gode tilbud, er stadig del af planen. Men der bliver ingen fest om aftenen, da vi ikke tror på der bliver åbnet for disse ting inden den 19. juni.

Blandt andet har racerkører Carsten Lorenzen meldt sin ankomst til Toftlund Motorfest. Han kommer med sin Honda Civic TCR FK2, årgang 2017 som er bygget hos J.A.S. Motorsport i Italien. Carsten Lorenzen skal i år køre i klassen “TCR Denmark”, hvor han får selskab af blandt andet Jan Magnussen og Casper Elgaard.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce