Annonce
Digeposten

SE FOTOS: Mere end 300 personer mødte op da Multipladsen blev indviet

Borgmester Henrik Frandsen havde fornøjelsen af, at klippe det røde bånd da Multipladsen i Skærbæk officielt blev indviet fredag eftermiddag

Multipladsen, der er en del af områdefornyelsen i Skærbæk stod fredag klar til officielt indvielse. Og flere end 300 interesserede borgere var mødt op i det flotteste solskin til en festlig indvielse.

En imponeret borgmester

Formanden for Skærbæk Erhverv, Amit Mozumdar bød velkommen på vegne af byfornyelsesprojektet inden borgmester Henrik Frandsen holdt den officielle åbningstale hvor han blandt andet sagde:

"Hvor er det bare blevet super flot. Jeg er vildt imponeret."

Og han fortsatte:

"Områdefornyelsen er en samlet indsats over 5 år. En indsats, der skal gøre Skærbæk til et endnu bedre sted at bo og besøge. Med multipladsen er der skabt et indbydende og spændende mødested for alle. Et mødested, der binder midtbyen og området ved fritidscenteret sammen på en harmonisk måde. Resultatet har indfriet forventningerne. Resultatet er blvet meget tilfredsstillende!"

Henrik Frandsen takkede også afslutningsvist alle de implicerede der havde været en del af processen og arbejdet omkring etableringen "Alle har ydet en værdifuld indsats, og I har alle ære af det fornemme resultat"

Pladsen blev overdraget til Skærbæk by
Sammen med Christel Ebsen, CEByfornyelse og Carsten Hansen, som repræsentant for Skærbæk by - klippede han derefter det røde bånd - åbnede og overdrog officielt pladsen til Skærbæk by.

På vegne af Skærbæk by takkede Carsten Hansen derefter Tønder Kommune for overdragelsen af pladsen og lovede på byens vegne at passe godt på den flotte plads - og udtrykte samtidigt et håb og ønske om, at den måtte blive til nytte og gavn for hele byen.

Efterfølgende var der mulighed for at købe helstegt pattepris, nyde lidt kolde drikkevarer, lytte til musikken og se folkedanserne lave opvisning.

Og festlighederne fortsatte nogle timer hvor unge som ældre nød den flotte plads og hinandens selskab.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Mest læste

Seneste nyt

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce