Annonce
Digeposten

Send et brev til julemanden og få svar

Nu kan man sende et brev med juleønsker til julemanden. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Jul: Nu er det muligt at sende et brev til selve julemanden. Det meddeler PostNord i en pressemeddelelse. Samtidig bekræfter PostNord, at de har ansat en del af Julemandens nisser til at sende julepakker og breve fra Julemanden ud.

Meldingen om kontakten til julemanden kommer i en tid, hvor corona ellers har haft tag i samfundet herhjemme. Derfor glæder det PostNords kommunikationschef Stine Sander over muligheden for at tage kontakt til Julemanden.

- At sende breve til julemanden er en gammel tradition, som vi hos PostNord med glæde bidrager til at holde i live. I år hvor coronarestriktioner, afstand og online tilstedeværelse fylder, kan det være en kærkommen anledning til at sætte sig med sine børn og hygge med at skrive en hilsen til julemanden, siger Stine Sander.

Annonce


At sende breve til julemanden er en gammel tradition, som vi hos PostNord med glæde bidrager til at holde i live.

Stine Sander, PostNord


Når man skriver til julemanden, så har man mulighed for at vinde gavekort til BR. Sender man også en ønskeseddel med, har man desuden chancen for at være den, der får opfyldt et julegaveønske fra ønskelisten – altså udover den del, som julemanden tager sig af. Alle vindere kåres og offentliggøres på PostNords Facebook‐side i løbet af december.

Brevet til julemanden kan sendes til julemandens kontor i København på adressen: Julemanden ,Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Husk frimærke og at skrive barnets navn og adresse bag på konvolutten, for så sender julemanden en hilsen retur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Håndbold, andelår og Afrikas stjerne

Annonce