Annonce
Digeposten

Seniorfodbold med optimisme i Skærbæk

På billedet er det Tanja Vodder fra Svend Wind automobiler, Mikkel Daugaard og Nikolaj Beck fra serie 5, bestyrelsesformand Richard Gugolka, Mads Nielsen og Bendix Gammelgaard fra serie 3 og Bent Hansen fra Kreditbanken. Privatfoto
Efter en større udskiftning i bestyrelsen i Skærbæk seniorfodbold, er klubben kommet godt i gang med den nye sæson, på flere fronter.
Annonce

Skærbæk: Skærbæk seniorboldklub har fået en god start på den nye sæson. Serie 5 har haft deres første kamp i turneringen på Brøns stadion mod Ribe BK. Det blev til et velfortjent 1-1 resultat. Skærbæks mål blev scoret af Philip Kramer og assist Morten Hansen i 2. halvleg.

Serie 3 holdet har på det seneste spillet flere kampe. Især sejren over Højer er værd at være stolt af, mener træner Brian Daugaard. Han fortæller:

- I forhold til vores første kamp, var spillet mod Højer noget bedre, hvilketblandt andet skyldes, at vi i Skærbæk har en rigtig god græsbane. Alt i alt var det en fantastisk præstation med Højer, hvor vi, i alle spillets facetter, var klart bedst.

Skærbæk Boldklub har i februar skiftet fire af deres bestyrelsesmedlemmer ud. Den nye bestyrelsesformand Richard Gugolka har intentionen om at skabe et godt fællesskab i klubben, at få en god økonomi og en stabil klub, hvor der er god balance mellem det sociale og sportslige. Arbejdet med forandring er gået i gang og der er oprettet udvalg der skal arbejde med bl.a. PR og økonomi.

I starten af året blev der igangsat et arbejde med at få nye træningsdragter og opvarmnings t-shirts til både serie 3 og serie 5 spillerne. I forbindelse med kampen mod Højer kunne serie 3 holdet så præsentere de nye træningsdragter, finansieret at tre sponsorer og klubben selv. Derudover er det også lykkedes at finde en sponsor til opvarmnings t-shirts til alle spillere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce