Annonce
Digeposten

Skærbæk-firma vinder guld...

Her får Camilla og Jan Kruse Hansen overrakt guld af økologisk Landsforening. Privat foto

Macarn Økologisk Hindbær Sodavand vinder Økologisk Guld 2018

SKÆRBÆK: Forrige mandag blev der uddelt Økologisk Guld 2018. Prisen er en kåring, som Økologisk Landsforening står bag, der sætter fokus på de mest innovative og velsmagende øko-produkter. Mere end 100 økologiske produkter var tilmeldt konkurrencen i henholdsvis kategorierne 'detail' og 'foodservice', og to professionelle dommerpaneler udvalgte deres favoritter indenfor hver kategori.

I kategorien ´detail drikkevarer´ vandt Macarn fra Skærbæk med deres Økologisk Hindbær Sodavand. Dommernes begrundelse lød:

Den smager naturligt af hindbær. Smagen er autentisk og velafbalanceret. Nu kan man endelig give børnene rød sodavand med god samvittighed."

Hos Macarn var glæden stor.

- Det er et skulderklap og en anerkendelse, som betyder meget for os. Vi har bevidst valgt at tilsætte en masse rigtige hindbær i vores sodavand i stedet for aromaer, så derfor betyder det ekstra meget, når det værdsættes, siger Macarns ejer Jan Kruse Hansen og fortsætter; vi har et brændende ønske om at skabe opmærksom omkring, at forkælelse på flaske ikke kun hører til vin og øl kategorierne, men at også sodavand kan give gode smagsoplevelser.

FAKTA: Macarn er en lille sønderjysk familie-ejet virksomhed bestående af ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen, som har udviklet en serie økologiske sodavand med smagsvarianterne: Hindbær, Appelsin, Rabarber, Lemon, Ginger Beer, Bitter Lemon, Tonic og Rose Lemonade. Økologisk Hindbær Sodavand kan købes hos Irma, Winefamly.com, forskellige cafeér, restauranter og specialforretninger.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce