Annonce
Digeposten

Skærbæk Lokalråd vil arbejde endnu tættere sammen med byen

Der sker masser af ting i Skærbæk by, og Skærbæk Lokalråd vil gerne være med til sparring omkring endnu mere.. Arkivfoto
Skærbæk Lokalråd er mere end klar til at hjælpe til omkring de mange spændende aktiviteter, der foregår i og omkring Skærbæk sogn. Blandt andet vil man meget gerne tilbyde sparring.
Annonce

Skærbæk: Det kan være en udfordring at starte noget nyt eller holde gang i det bestående indenfor foreninger, institutioner, virksomheder og lignende områder. Svært kan det også være for almindelige borgere, som har en god ide, og som brænder for det, de har gang i.

Derfor vil Skærbæk lokalråd gerne stille sig til rådighed og være sparring i diverse processer, det skriver lokalrådet i en pressemeddelelse.

Her lægger man vægt på, at lokalrådet ikke skal udføre projekterne, men man kan være en vigtig og gavnlig sparring i processen.

Annonce

Vil bruge støtte klogt

Skærbæk Lokalråd kan glæde sig over, at man har fået 10.000 kroner til arbejdet fra Tønder kommune. Pengene vil man bruge konstruktiv og klogt indenfor de gældende rammer, og støtten kommer til at spille en stor rolle i forhold til lokalrådets strategier.

Medlemmerne er repræsentanter fra forskellige interessegrupper i Skærbæk, og de er sammensat af folk, som har særlig fokus på, at Skærbæk skal blive ved med at være en aktiv by med flere tilbud til borgere og besøgende udefra.

Målet er blandt andet, at lokalrådet med sit arbejde kan fungere som et bindeled til Tønder Kommune. Her er man sikre på, at mere kan lade sig gøre, hvis man arbejder sammen frem for hver for sig.

Alle personer som er bosat i Skærbæk sogn er automatisk medlem og har mulighed for at bruge lokalrådets kompetencer.

Alle kan få indflydelse, og derfor vil man være meget opmærksomme på, at alle aldersgrupper skal have gavn af lokalrådets arbejde.

Annonce

Flere projekter

Skærbæk Lokalråd er lige nu aktive omkring blandt andet “Min landsby"-appen, som kan bruges til information om aktiviteter, fællesskaber og bynyheder. Appen er allerede tilgængelig, og lokalrådet hjælper gerne med brugervejledning.

Lokalrådet arbejder desuden omkring interessen i byen for et nyt medborgerhus, mens det også er et tema, om nogle af de berømte Skærbæk-tæpper skal tilbage til byen. Og så vil man meget gerne arbejde på flere aktiviteter for de unge.

I øjeblikket er der også gang i processen omkring fase fem i et kunstprojekt, som er finansieret af Statens kunstfond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce