Annonce
Digeposten

Skærbæk slår dørene op

Orla Findahl inviterer ind til en rundvisning fredag den 2. november kl. 10, som en del af de fælles åbne døre i Skærbæk. Arkivfoto: André Thorup

Skærbæk Erhverv har inviteret virksomheder, institutioner og butikker til at holde fælles åbent hus, så borgerne kan se hvad der sker på byens arbejdspladser.

Annonce

Skærbæk: Skærbæk Erhverv planlægger et arrangement der er døbt "Åbent Skærbæk". Fredag den 16. november 2018 og lørdag den 17. november er det planen at give borgerne i Skærbæk og omegn en mulighed for at få et kig bag kulisserne.

Opfordringen fra Skærbæk erhverv lyder på at slå dørene op, tilmelde sig og give interesserede en rundvisning med fortælling og eventuelt en kop kaffe og et rundstykke eller en småkage.

Findahls Møbelfabrik har tilmeldt sig og rundvisningen på Findahls kommer til at foregå kl. 10 fredag formiddag.

Aktivitetsudvalget i Skærbæk Erhverv har opfordret virksomheder og institutioner til at åbne dørene den 2. og 3. november. Også skærbækcentret er med. Arkivfoto
Annonce

God idé

Orla Findahl fortæller at han synes det er en udmærket idé.

- Vi er da interesseret i at vise dem rundt der kommer, for vi kan forstå at det er noget der har været efterspurgt. Det er en god mulighed for at folk kan se hvad der sker bag murene, forklarer Orla Findahl i forbindelse med deltagelsen.

At Skærbæk bliver åbnet op for alle er nyt og det er ikke prøvet før.

- Tanken er at vi udarbejder en samlet plan for Åbent Skærbæk og annoncerer og markedsfører aktiviteten. Nysgerrige kan så tilmelde sig de rundvisninger de er interesseret i. Det er lidt som foreningernes dag, bare for virksomheder og institutioner. Vi håber især at der er institutioner der melder sig på banen, for der er jo mange i byen der ikke kommer i en børnehave eller på et plejehjem til hverdag, siger Amit Mozumdar, der sammen med Børge Pedersen fra Skærbæk Erhverv står bag idéen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Annonce