Annonce
Digeposten

Skærbæk Ungdomsboldklub får stor donation

Skærbæk Ungdomsboldklub for stor donation fra Rema1000 Skærbæk. Foto: Lars Detlef
De frivillige i Skærbæk Ungdomsfodbold kan bruge mere tid på arbejdet med de unge mennesker takket værd økonomisk hjælp fra Rema1000 i Skærbæk.

Skærbæk: Forleden kunne købmand Jonas Bork-Michelsen fra Rema1000 i Skærbæk overraske Skærbæk Ungdomsboldklub med en fin donation.

25.000 kroner.

Det var der en særlig årsag til.

Annonce

- Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel i takt med at foreningslivet igen åbner, fortæller Jonas Bork-Michelsen i en pressemeddelelse.

Falder et tørt sted

I Skærbæk Ungdomsboldklub varmer bidraget, da de seneste 12 måneder har været hård ved foreningslivet, og dermed også for Skærbæk Ungdomsboldklub. Man har blandt andet ikke kunne afholde stævner i løbet af året, hvor indtægterne er et væsentligt bidrag til klubbens økonomi.

- Vi er jublende lykkelige for de mange penge, de falder bestemt på et tørt sted. Vi står netop lige nu foran en større investering i nyt opstregningsmateriel til fodboldbanerne, og blandt andet her vil pengene blive brugt. Midlerne betyder blandt andet, at klubbens frivillige kan bruge tiden på arbejdet med de unge mennesker og ikke bag en opstregningsmaskine, siger Holger Lassen, formand for Skærbæk Ungdomsboldklub


Vi er jublende lykkelige for de mange penge, de falder bestemt på et tørt sted.

Holger Lassen


Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10 millioner kroner, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

De 25.000 kroner blev overrakt klubben foran Rema1000 i Skærbæk.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce