Annonce
Digeposten

Skærbækcentret modtager fornem hæder

Kidz Club har trukket masser af glade børn til Skærbækcentret mellem uge 27 og 32. Foto: Lars Krucov Detlef
Skærbækcentret har på hjemmesiden Tripadvisor fået så gode anmeldelser fra sine gæster, at man nu modtager en Travelers' Choice Award.
Annonce

SKÆRBÆK: 2020 er ikke et år, som de lokale turisme-aktører formentlig nogensinde vil glemme. Desværre har året for mange været ganske negativt på grund af corona-krisen, men sommeren har budt på tiltrængt succes og optimisme.

Et af de steder, der har haft det svært er Skærbækcentret. Her har man dog haft en forrygende sommer med masser af turister, og nu bliver den lige en anelse bedre. Skærbækcentret er nemlig så gode ved sine turister, at man modtager en pris.

Det er Travelers' Choice Award 2020, der uddeles til Skærbækcentret. Det er rejsesiden Tripadvisor, der giver hædren, og det er gæsternes bedømmelser på Tripadvisor, der er grundlaget for den fornemme titel.

Annonce

Hvad betyder prisen?

Travelers' Choice Award uddeles løbende til de seværdigheder, der er anmeldt på Tripadvisor.

Den er et symbol for, at man er blandt de bedste inden for sit felt, og blandt andet hædres de bedste spisesteder, attraktioner, hoteller og campingpladser.

Kun i omegnen af 10 procent af de mange seværdigheder på Tripadvisor modtager prisen.

For at komme i spil skal man igennem 12 måneder have haft et bestemt antal anmeldelser, og i vurderingen på en skala mellem 1 og 5 stjerner skal man ligge på mindst 4 samlet set.

Annonce

Sikker stil

Det er ikke uden grund, at Skærbækcentret bliver hædret med Travelers' Choice Award 2020.

Skærbækcentret ligger nemlig med en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5, og det er vel at mærke bedømt ud fra hele 97 anmeldelser.

Både omkring stedets placering, renlighed, service og samlet værdi scorer man 4,5 i vurdering, og det er nu nok til den stolte hæder.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce