Annonce
Digeposten

Sparekassen i Løgumkloster fusionerer og skifter navn

Sparekassen Løgumkloster fusionerer med og skifter navn til Vestjysk Bank. Dermed skal facadeskiltene skiftes om et par uger. Foto: Den Jyske Sparekasse Løgumkloster,
Annonce

Løgumkloster: Nu er det officielt. Sparekassen i Løgumkloster skal have nyt navn. For den 13. januar blev fusionen mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank en realitet. Fremadrettet skal banken gå under det fælles navn Vestjysk Bank.

- Vi er glade for, at et er veloverstået, så vi ser frem til et godt samarbejde. Vi tror på, at det bliver rigtigt godt, siger Gerda Petersen, der er filialchef i Løgumkloster.

Udover det nye navn vil kunderne ikke opleve den store forandring efter fusionen, for det er stadig de samme lokaler og ansatte, der tager imod dem. Medarbejderne i den lokale sparekasse, der netop har fejret 200-års jubilæum, skal dog lige have navneændringen rigtigt ind under huden.

- Vi skal lige vænne os til, at vi skal sige Vestjysk Bank i stedet for Den Jyske Sparekasse. Vi har lavet en lille konkurrence på kontoret, og vi er allerede faldet i et par gange, siger filialchefen.

Fusionen blev første gang offentliggjort den 26. november 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Digeposten

Diamantbryllup

Annonce