Annonce
Digeposten

Stor lokal julekoncert flyttes til Sønderborg

Filharmonisk kor skulle den 19. december have været i aktion i Løgumkloster Kirke, men nu er herlighederne rykket til Sønderborg. Foto: Sønderjyllands Symfoniorkester og Filharmonisk Kor
Bachs Juleoratorium, der skulle have været afholdt den 19. december i Løgumkloster Kirke, flyttes til Sønderborg på grund af corona-restriktionerne.
Annonce

Løgumkloster: Flyttet, aflyst, udskudt.

Corona har gjort 2020 til noget af et helvede for arrangørerne af kulturbegivenheder i hele landet, og året slutter nærmest symbolsk også af med ændringer. Den store julekoncert i Løgumkloster Kirke den 19. december bliver nemlig ikke til noget.

Det er nemlig blevet besluttet, at Bachs Juleoratorium flyttes herfra mod syd til Sønderborg og Koncertsalen Alsion. Det samme gør sig gældende med den koncert, der ventede i Christiansfeld den 18. december.

De to julekoncerter afvikles nu i Alsion i Sønderborg den 17. og 18. december. Har man købt billetter til koncerten i Løgumkloster, er billetten fortsat gældende til den nye koncert i Alsion. Her sættes der også balkon-billetter i salg.

Annonce

Kunne ikke overholde regler

Bachs Juleoratorium er en større omgang, der involverer både Sønderjyllands Symfoniorkester og Filharmonisk Kor. Det har også spillet ind omkring flytningen.

Det store orkester og koret gjorde nemlig, at man i Løgumkloster Kirke ikke kunne sikre den fornødne afstand, som de nuværende restriktioner foreskriver. Det kan i højere grad lade sig gøre i Alsion.

Trods flytningen vil Sønderjyllands Symfoniorkester og Filharmonisk Kor holde fast i de mange traditioner, der er forbundet med julekoncerterne.

Bachs Juleoratorium er et af hans mest berømte og oftest opførte kirkelige værker. Det er skrevet som seks forskellige kantater for juletiden. Ved dette års koncerter opføres de tre første kantater af Juleoratoriet, nemlig de kantater, som fortæller historien om Jesu fødsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Diamantbryllup

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Nyt menighedsråd på plads

Annonce