Annonce
Digeposten

Tak for nu og held og lykke

De ti deltagende børn fik alle et diplom og en gave med på vejen, og alle børn fik en særlig kommentar med om, hvad de har været gode til. Her er det Lea, der er god til at dele, også når det er svært. Foto: Karin Lorenzen

Et særligt projekt for skilsmisseramte børn blev torsdag afsluttet med gaver, diplomoverrækkelse og gode fremtidsønsker.

Annonce

Skærbæk: 10 børn i alderen 9 til 12 år har det seneste år været i et skilsmissegruppeforløb, med fokus på at få børnene igennem et forløb, som de har oplevet som svært og kaotisk.

Projektleder Randi Sørensen og kollega Doris Thomsen har fulgt børnene og hjulpet dem med at få sat ord på deres følelser. Børnene har samme udgangspunkt, nemlig at de er ramt af en skilsmisse, men børnene har efterfølgende haft vidt forskellige udfordringer, som de har arbejdet med og fået hjælp til at bearbejde.

- Børnene har fået sat ord på det kaos de har oplevet og vi har mødtes hver anden torsdag til et lærings- og udviklingsforløb som de nu er klar til at afslutte og de er rigtig glade, fortæller Randi Sørensen.

For at gøre afslutningen ekstra festlig, har de to familiebehandlere, der er ansat i myndighedsafdelingen børn og familie været ude og indsamle sponsorerede gaver til de 10 børn og de lokale forretninger har været meget velvillige.

- Det har været så positivt og hvor er det godt at vide at butikkerne har bakket så godt op. Nu kan vi give børnene en afskedsgave og et diplom og så har vi inviteret forældrene til overrækkelsen, hvor vi så også vil sige lidt om det enkelte barn, forklarede Randi Sørensen, forud for afslutningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce