Annonce
Digeposten

Teater i Løgumkloster med fokus på grænsen

Kolonihave Dannebrog. Foto: Michael Bager
Teater i Løgumkloster sætter fokus på grænsen mellem Danmark og Tyskland, når der den 15. oktober bydes inden for til forestilling.
Annonce

Løgumkloster: "Her går grænsen". Det er navnet på en ny teater-forestilling, der er på vej i Løgumkloster Forsamlingshus, og som venter torsdag den 15. oktober klokken 19.00.

Teaterforestillingen er et samarbejder mellem Sprogforeningen og Det lille Teater i Gråsten.

Teaterstykket starter – og slutter – med to mennesker, der står der, hvor grænsen efter den enes mening skal gå. Det er i Kruså langs Skelbækken. Her slutter det også, når grænsen er på plads.

Tidspunktet er dagen før afstemningen. De to er ikke alene, da de overvåges af en ung mand, sønnen i familien, publikum senere skal møde. Han er på cykeltur og er meget interesseret i, hvor grænsen kommer til at gå. Nu får han det at vide med en vis sikkerhed.

Teaterstykkets forfatter er Kaj Nissen, instruktør Svend-Aage Wolff.

Forestillingen er gratis, men på grund af begrænset antal pladser, skal man tilmelde sig til Lena på tlf. 30 49 44 31 fra og med den 29/9 til senest søndag den 11. oktober kl. 14.00. Dørene åbnes kl. 18.00, og der kan købes kaffe, te og kage samt øl, vand og vin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce