Annonce
Digeposten

To nye ansigter i Sparekassen

Anne Berit Holm er tiltrådt som kundemedarbejder i Toftlund Sparekasse. Privatfoto
Sparekassen Bredebro har ansat en ny kundemedarbejder og en ny rådgiver til henholdsvis filialen i Toftlund og hovedsædet i Bredebro.
Annonce

BREDEBRO: Sparekassen Bredebro udvider medarbejderstaben.

Med virkning pr. 1. maj har det lokale pengeinstitut ansat to nye medarbejdere, der er tiltrådt som kundemedarbejder og rådgiver i henholdsvis den nyetablerede filial i Toftlund, Toftlund Sparekasse og hovedsædet i Bredebro.

I Toftlund Sparekasse er Anne Berit Holm tiltrådt som kundemedarbejder. Hun har over 30 års erfaring inden for den finansielle verden, og har de seneste otte år været regnskabsfører og administrator i et firma ved Vojens. Anne Berit Holm bor i Toftlund-området med sin mand Henning, og de har tre børn samt syv børnebørn. Fritiden bruges til rejser, forskellige former for sport, korsang samt kassererjob i Toftlund-Tirslunds menighedsråd.

Til hovedsædet i Bredebro har Sparekassen ansat 27-årige Charlotte Kristensen Fisker som ny privatrådgiver. Hun bor ligeledes i Toftlund-området sammen med sin mand og parrets to-årige søn.

Charlotte Kristensen Fisker har de seneste syv år været tilknyttet pengeinstitut-verdenen og har derfor stor erfaring indenfor rådgivning og et godt lokalt kendskab. Fritiden bruges på familie og venner samt renovering af hjemmet.

Samtidig med nyansættelserne har sparekassen også foretaget en rokering. Således skifter privatrådgiver Anna Vestergaard Bucka fra Sparekassen Bredebro til Tønder Sparekasse.

Med de seneste to ansættelser har Sparekassen Bredebro nu 42 medarbejdere på lønningslisten.

Charlotte Kristensen Fisker er tiltrådt som rådgiver i Sparekassen Bredebros hovedsæde i Bredebro. Privatfoto
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce