Annonce
Digeposten

Toftlund: Fastelavn på en lidt anden måde

I år skal Toftlund-børnene ikke slå katten af tønden i Toftlund Hallerne i vinterferien. I stedet kan de komme på skattejagt rundt i byen. Billedet her er fra en af de fastelavnsfester, der plejer at finde sted i hallerne. Arkivfoto: Thomas Holl
En gruppe forældre har taget initiativ til en skattejagt for byens børn i vinterferien.

Toftlund: De fleste forbinder nok fastelavn med tøndeslagning og festlige og kreative udklædninger.

Det første må man undvære, men det sidste kommer der forhåbentlig masser af eksempler på i Toftlund i nogle af dagene i vinterferien.

For en gruppe af byens forældre syntes ikke, at byens børn skulle snydes for en fastelavnsoplevelse i  denne coronatid. Derfor har de taget initiativ til en skattejagt for børnene og deres forældre.

Annonce

- Den årlige fastelavnsfest i Toftlund Hallen er jo desværre blevet aflyst på grund af corona, og så syntes vi, at vi måtte gøre noget. Men selv om det altså kommer til at foregå på en anden måde, end det plejer, må børnene meget gerne være kreative og klæde sig ud, siger Betina Becker Madsen, der er en af initiativtagerne til aktiviteten.

Børnene kan deltage i skattejagten mellem fredag den 19. februar klokken 10 og søndag den 21. februar klokken 10. Man skal blot møde op ved Toftlund Kirke, hvor den første post hænger. Ruten er cirka tre kilometer lang, og søndag mellem klokken 10 og 12 udeleveres skatten så til alle de børn, der deltager.

- Kodeord og sted for udlevering af skatte til børnene finder man, når man har været rundt ved posterne, og man skal huske at medbringe mundbind og at holde afstand, når man kommer for at hente skatten, siger Betina Becker Madsen.

Skatten er sponsoreret af E¤ckholt Bageren og SuperBrugsen i Toftlund.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce