Annonce
Digeposten

Traktorbus indviet på torvet i Havneby

Rømø Tours (Jette Larsen og Claus Cornelsen) gav en omgang på torvet i Havneby - både i glassene og i traktorbussen, som i sommerhalvåret kan ses på vejene mellem Havneby og Lakolk. Foto: Martin Franciere
Nu kan man tage en traktorbus Rømø rundt i sommerhalvåret. Rømø Tours indviede umiddelbart før påske traktorbussen på torvet i Havneby.
Annonce

HAVNEBY: Før påske indviede Rømø Tours ejere, Claus Cornelsen og Jette Larsen, en ny traktorbus, der har 44 siddepladser og 11 ståpladser.

Traktorbussen vil køre i pendulfart mellem færgelejet i Havneby og sommerhusområdet ved Lakolk. En tur frem og tilbage varer syv kvarter, og undervejs vil der være ni stop, hvor man kan hoppe på eller af den langsomtkørende bus.

Direktøren for Enjoy Resorts, Martin Iversen, er glad for tilbuddet, som han er sikker på, turisterne vil tage imod med kyshånd.

- Nu skal vi have skrevet det i brochurerne. Turisterne bliver glade for, at de kan komme øen rundt, sagde Martin Iversen ved indvielsen af traktorbussen, som i øvrigt trækkes af en 19 år gammel Valmet-traktor.

Investeringen har kostet kæresteparret over en halv million kroner.

Claus Cornelsen havde gerne kørt rundt i en ny traktor, men sådan en fætter er ganske bekostelig.

- Den koster 750.000 kroner. Det er mange penge, konstaterer han.

Mens Jette Larsen har valgt at beholde sit salgsarbejde som produktspecialist til sygehuse, så har den 48-årige socialpædagog sagt sit faste job op.

Rømø Tours vil bruge det første år på at høste erfaringer omkring traktorbussen.

Direktør for Enjoy Resorts, Martin Iversen (til højre) er glad for det nye tilbud, som han er overbevist om turisterne vil tage mod med åbne arme. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce