Annonce
Digeposten

Trods svære tider: Idrætsforening har fordoblet antallet af medlemmer

Formand for Branderup Aktivcenter Gitte Boyschau (tv.) og formand for Branderup Ungdoms & Idrætsforening Eva Schultz (th.) kan stolt se til omkring en flot udvikling. Foto: Michael Ehrhorn
I Branderup vælter det ind med nye medlemmer i den lokale idrætsforening, og det er der ifølge formanden flere gode grunde til.
Annonce

BRANDERUP: Gymnastik, badminton, krolf, floorball, senioridræt og klub for skolebørnene. Det er bare nogle af de aktiviteter, man kan byde på i Branderup Ungdoms & Idrætsforening.

Her er mulighederne mange, selvom det brede billede ofte viser, at det kan være vanskeligt at trække nye medlemmer ud i foreningerne.

Det billede er dog helt anderledes i Branderup, for det går ganske forrygende for både Aktivcentret og for den lokale idrætsforening.

- Vi har fordoblet antallet af medlemmer igennem det seneste år. Vi er kommet over 300 medlemmer nu her, og vi har muligheder lige fra børnehold til voksne, siger Eva Schultz, formand for Branderup Ungdoms & Idrætsforening.

Annonce

Rettede op

Eva Schultz har været formand i Branderup Ungdoms & Idrætsforening igennem et års tid. Ifølge hende er det ikke tilfældigt, at det pludselig går meget godt for de lokale ildsjæle.


For at vende det handlede det om, at man skulle brænde for det og se mulighederne.

Eva Schultz, formand for Branderup Ungdoms & Idrætsforening


Det er nemlig noget, der ifølge formanden kommer på grund af en helt særlig indstilling.

- Tidligere har vi nok stået et sted, hvor man var ved at køre lidt død i det. For at vende det handlede det om, at man skulle brænde for det og se mulighederne. Følge udviklingen og følge med i, hvad brugerne gerne vil have, for ellers bliver det kedeligt. Man skal hele tiden kunne tilbyde muligheder, og vi har haft gang i en kulturændring, fortæller hun.

En fordobling i antallet af medlemmer er ret markant, men i Branderup Ungdoms & Idrætsforening tror man på, at de gode takter kan fortsætte.

- Det håber jeg da. Måske ser vi ikke ligefrem en fordobling hver gang, men vi prøver nogle ting af, der forhåbentlig fortsætter den gode udvikling, udtaler Eva Schultz.

Annonce

Stærkt fællesskab

I Branderup er det ikke kun antallet af medlemmer, der betyder noget.

Det betyder også noget, at medlemmerne har det godt, og det har de. I idrætsforeningen og i centret hersker der nemlig en helt særlig stemning.

- Det sociale og fællesskabet er afgørende for os. Blandt andet er der ofte kaffe og hygge efter, at man har været aktive, og det giver bare noget at sidde og tale sammen bagefter. Jeg ved også, at krolf-spillerne har kageordning, smiler Eva Schultz.

Tilbage er der nu bare at glæde sig til en ny sæson i Branderup, som der er store forventninger til.

Interessen for at komme i gang er stor, og heldigvis har tingene ikke som mange andre steder været i dvale på grund af en ubuden virus som gæst.

- Vi er heldige, at vi nåede vores gymnastikopvisning inden. Det betyder, at vi ikke har mærket så meget til det, og vi kan virkelig mærke, at folk kommer igen nu til den nye sæson, understreger formanden for Branderup Ungdoms & Idrætsforening.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Annonce