Annonce
Digeposten

Trygfonden deler penge ud: Har du en god idé til at forbedre børn og unges trivsel?

Lisbeth Oxholm Andersen og TrygFonden efterlyser nu lokale projekter, der kan styrke tryghed og fremme trivsel. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
To gange årligt uddeler Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark donationer til projekter, der skaber tryghed. Nu søges der igen efter initiativer og gode idéer. Denne gang med fokus på forbedring af børn og unges trivsel.
Annonce

Tønder: Har du en god idé til, hvordan vi forbedrer børn og unges trivsel? Så har du muligheden for at få økonomisk hjælp til projektet gennem Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark.

To gange årligt uddeler Trygfonden nemlig donationer til projekter i det syd- og sønderjyske. Fokusområdet skifter fra år til år og bestemmes af Tryghedsgruppens medlemmer i regionen. Dem er der 260.000 af i Region Syddanmark, og de har altså valgt, at der i år skal være fokus på projekter, der er rettet mod børn og unges trivsel.

- I Trygfondens regionale råd arbejder vi for at skabe mere tryghed i vores region. Det gælder på flere områder og omfatter både projekter, der kan forebygge ulykker, forbedre sundheden og fremme trivslen, siger Lisbeth Oxholm Andersen, formand for Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark, i en pressemeddelelse, og hun fortsætter:

- Nu har vi bedt vores mange medlemmer om at hjælpe os med at udvælge, hvad vi skal sætte særligt fokus på i det kommende år, og her var der ingen tvivl: Vi skal gøre en ekstra indsats for, at Syddanmarks børn og unge trives.


Nu har vi bedt vores mange medlemmer om at hjælpe os med at udvælge, hvad vi skal sætte særligt fokus på i det kommende år, og her var der ingen tvivl: Vi skal gøre en ekstra indsats for, at Syddanmarks børn og unge trives.

Lisbeth Oxholm Andersen, formand for Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark.


Sidste år blev der uddelt mere end 13 millioner. En af modtagerne var Frivilligcenter Tønder, der modtog 70.000 kroner til at udvikle digitale løsninger, så unge fortsat kunne være en del af fællesskabet, når centeret var lukket ned grundet coronasituationen. I 2019 modtog Tønder Ungdomsbrandværn over 100.000 kroner til nye hjelme og indsatsdragter.

Annonce

12 fokusområder

Alle, der arbejder med at udvikle eksisterende projekter eller ønsker at igangsætte nye initiativer, kan søge penge fra puljen. Det gælder altså, hvad enten der er tale om en organisation, forening eller en anden med en god idé til at gøre en forskel i lokalområdet.

For at komme i betragtning til en donation skal projektet ligge inden for et eller flere af Trygfondens 12 fokusområder, der spænder fra sikkerhed i trafikken til mental sundhed og digital tryghed.

I år vil der som sagt være særligt fokus på projekter, der kan fremme børn og unges trivsel.

Ansøgningsfristen er den 1. marts klokken 12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Digeposten

Diamantbryllup

Annonce