Annonce
Digeposten

TV-program besøgte Ballum og Jens Rosendal

Anders Agger er i øjeblikket aktuel i DR-programmet Anne og Anders vender hjem. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Annonce

BALLUM: I sidste uge kunne man på skærmen i bedste sendetid se Ballum få fornemt besøg, da TV-journalisten Anders Agger kiggede forbi. Det gjorde han i DR-programmet Anne og Anders vender hjem.

I programmet tager Anders Agger og Anne Hjernøe rundt til danske perler, og turen gik til Ballum for at besøge digteren Jens Rosendal.

Jens Rosendal står bag mega-succesen "Du kom med alt det der var dig" fra Højskolesangbogen, og det var blandt andet tilblivelsen af den, det dybe og ærlige interview kredsede om.

Til sidst i besøget sang Anders Agger og Jens Rosendal i fællesskab den smukke sang, og programmet på DR har skabt massevis af reaktioner efterfølgende, afslører Anders Agger på Facebook.

"Tak for virkelig - som i virkelig - mange reaktioner efter aftenens Anne & Anders vender hjem. To ting ligger fast: Seerne mødte en stærk 88 årig digter lidt udenfor Tønder. Og seerne så Anne Hjernøe hælde vermouth - lidt for bitter, som den var - ned ad sin egen sommerkjole ved Ballebro Færgekro," skrev Anders Agger.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce