Annonce
Digeposten

TV-program besøgte Ballum og Jens Rosendal

Anders Agger er i øjeblikket aktuel i DR-programmet Anne og Anders vender hjem. Arkivfoto: Jørn Deleuran

BALLUM: I sidste uge kunne man på skærmen i bedste sendetid se Ballum få fornemt besøg, da TV-journalisten Anders Agger kiggede forbi. Det gjorde han i DR-programmet Anne og Anders vender hjem.

I programmet tager Anders Agger og Anne Hjernøe rundt til danske perler, og turen gik til Ballum for at besøge digteren Jens Rosendal.

Jens Rosendal står bag mega-succesen "Du kom med alt det der var dig" fra Højskolesangbogen, og det var blandt andet tilblivelsen af den, det dybe og ærlige interview kredsede om.

Til sidst i besøget sang Anders Agger og Jens Rosendal i fællesskab den smukke sang, og programmet på DR har skabt massevis af reaktioner efterfølgende, afslører Anders Agger på Facebook.

"Tak for virkelig - som i virkelig - mange reaktioner efter aftenens Anne & Anders vender hjem. To ting ligger fast: Seerne mødte en stærk 88 årig digter lidt udenfor Tønder. Og seerne så Anne Hjernøe hælde vermouth - lidt for bitter, som den var - ned ad sin egen sommerkjole ved Ballebro Færgekro," skrev Anders Agger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Tre tips til den giftfri have

Digeposten

Genforeningsprojekt får donation

Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce