Annonce
Digeposten

Vandrehjem færdig med renovering for over en million

Ejer af Danhostel Rømø, Niels Hobolt, viser en af de vægthængte køjesenge, som vandrehjemmet har fået installeret på seks af værelserne. Når de ikke er i brug, kan sengene vippes op ad væggen. Foto: Martin Franciere
Ejerparret af vandrehjemmet Danhostel Rømø har brugt vinterpausen til at renovere i stor stil. Vandrehjemmet har fået nyt stråtag, 25 værelser er renoveret, der er installeret nye pillefyr og pyntet i krogene.
Annonce

RØMØ: Ejer- og værtsparret på Danhostel Rømø, Rikke og Niels Hobolt, har siden vinterlukningen i november renoveret vandrehjemmet i stor stil. Der er investeret 1,2 millioner kroner i nyt, flot stråtag, renovering af 25 værelser, installering af to nye træpillefyr i stedet for det gamle oliefyr og fælleskøkkenet er shinet op.

Alt arbejde var klar til forårsåbningen den 1. marts, men så blev landet lukket ned. Vandrehjemmet nåede lige at have besøg af elever fra Den Internationale Skole fra Esbjerg, før Mette Frederiksen lukke landet ned. Nu venter parret bare på, at gæsterne igen strømmer til Rømø.

Parret fortæller, at omsætningen lige nu ligger 98-99 procent under niveauet for samme tid sidste år. Det er ikke sjovt, når man netop har investeret en stor sum og glædede sig til at tage mod gæster fra nær og fjern.

- Vi glædede os til at vise de renoverede bygninger til gæsterne, men der har ikke været nogen gæster at vise det til, siger Niels Hobolt.

Parret håber nu på, at grænserne snart åbnes, for det vil for alvor kunne give kunder i butikken.

- Åbne grænser kan redde vores sommer. Men det kræver, at grænserne åbner i morgen, siger parret, der har tænkt alternative tanker for at hente det tabte ind igen.

Blandt andet barsler Rikke Hobolt med yoga-kurser, og måske vil parret forlænge sæsonen - det kunne være i juleferien og vinterferien - for at indhente noget af det forsømte.

Rikke og Niels Hobolt har brugt vinterpausen til at få lagt nyt stråtag, renoveret værelser og installeret to nye træpillefyr. Alt sammen har kostet 1,2 millioner kroner - heraf har fonde betalt halvdelen. Nu er parret klar til at tage mod gæsterne, når Danmark igen åbner op. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce