Annonce
Digeposten

Veteraner trækker: Stort fremmøde ved Spark Dæk-arrangement

Arrangementet Spark Dæk blev afholdt i Løgumkloster den 3 september med mange mennesker til stede. Foto: Bent Jessen
Arrangementet Spark Dæk tiltrak mange gæster onsdag aften. De gamle køretøjer var et populært indslag til byens By Night-arrangement.
Annonce

Løgumkloster: Onsdag den 2. september var der Night Spark Dæk-arrangement på Markedspladsen i Løgumkloster.

Omkring 100 veteranbiler, 30-40 motorcykler, et par knallerter og en enkelt scooter deltog i festen. Hvilket har overrasket Bent Jessen, som er hovedmanden bag festivalen.

- Hele markedspladsen var fyldt op, siger Bent Jessen, som fortæller, at festen var en stor succes med flere hundrede gæster.

Annonce

By-arrangement kan spille en rolle

Bent Jessen mener, at en af årsagerne til de mange gæster var Løgumkloster by Night, som blev afholdt samtidig med Spark Dæk, da butikkerne først lukkede klokken 20.

Spark Dæk tiltrak en del opmærksomhed onsdag aften. Foto: Bent Jessen

- Det var faktisk en af de helt store begivenheder i Løgumkloster i år, fortæller Bent Jessen, som tilføjer, at folk hyggede sig med deres madkasser, pølser og øller, mens de kiggede på motorfartøjer.

Annonce

Flot dame deltog

Et af bilerne, som deltog i Spark Dæk, var en Mercedes, som på et tidspunkt er blevet kåret som Europas flotteste Mercedes. Den blev sidenhen købt af en dansker, som byggede bilen om.

- Den er så flot med indtræk og farver. Den er helt fantastisk, siger Bent Jessen begejstret.


Hele Markeds-pladsen var fyldt op

Bent Jessen, hovedmand bag Spark Dæk


Deltagere, der ville vise deres fartøjer frem, kom fra alle dele af landet. Faktisk kom der også deltagere fra Nordtyskland, og tyskerne var godt tilfredse.

- De synes, det var alletiders, siger Bent Jessen, som oplever at Spark Dæk-festivalen bliver mere og mere populær. Derfor åbner Bent Jessen op for at ændre på markedsføringen, så kendskabet til Spark Dæk bliver endnu mere udbredt.

Annonce

Flere festivaller på vej

Bent Jessen forsikrer, at onsdagens Spark Dæk bliver ikke den sidste i år. For der er tre flere arrangementer på vej.

Både den 9. og den 16. september er der mulighed for at deltage i Spark Dæk-arrangementer.  Den 16. september kommer Højer brandværnsorkester forbi og giver efter planen koncert ved 18-tiden og en time frem.

Det tredje og sidste arrangement i år bliver skudt i gang på speciel måde, når den løber af stabelen lørdag den 19. september. Her vil man opleve sækkepibemusik om formiddagen, da et sækkepibeorkester fra Sønderborg vil spille en koncert.

Vi skrev oprindeligt i artiklen, at arrangementet kun var annonceret på Facebook. Det er ikke korrekt. Arrangementet var ligeledes annonceret i lokale printmedier.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce