Annonce
Digeposten

Visby Forsamlingshus aflyser alle arrangementer resten af året

Der skulle have været godt med arrangementer i resten af 2020 på Visby Forsamlingshus, men intet af det bliver til noget. Foto: Visby Forsamlingshus Facebook
Det er fortsat ikke nogen god idé at samles alt for mange mennesker, og det gør det svært at afholde arrangementer. Nu tager de konsekvensen i Visby.
Annonce

Visby: Hvad lavede du egentlig i 2020? Mange vil formentlig svare, at de ikke lavede ret meget, fordi de fleste arrangementer i løbet af året blev aflyst på grund af coronavirus.

Nu er det så efterår og inden længe vinter, og det betyder, at vi går ind i måneder, hvor der igen kan komme godt gang i smitten. Af samme grund er de nuværende meldinger fra myndighederne, at man ikke bør afholde større arrangemente.

Det tager man nu konsekvensen af i Visby. På Visby Forsamlingshus er der nemlig ikke den store tro på, at tingene bliver bedre mere i 2020, og derfor har man valgt at aflyse resten af arrangementerne i år.

Den melding betyder, at ålespisning, børnediskotek, forestillingen "Her Går Grænsen" og Nytårsbanko alt sammen er aflyst. I stedet håber forsamlingshuset som så mange andre på at kunne vende tilbage med langt mere aktivitet i 2021.

Visby Forsamlingshus er ikke de eneste, der har meldt ud, at man dropper resten af de større arrangementer for i år. Det er en melding, der går igen, og Tønder Kommune har på grund af stigende smitte også valgt, at alle kommunale arrangementer i øjeblikket aflyses

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce