Annonce
Digeposten

Visby IF - lille forening med stor opbakning

Lau Møller er formand for Visby IF og han glæder sig over at foreningen netop har modtaget næsten 10.000 kroner gennem en sponsoraftale med OK-tanken. Arkivfoto.

Lau Møller er formand for en lille idrætsforening der kan glæde sig over stor lokal opbakning.

Annonce

Visby: Visby IF er en af de få foreninger i Tønder Kommune, hvor medlemstallet stiger og det glæder formand Lau Møller at det går så godt.

- Vi har ligget stabilt på mellem 130 og 150 medlemmer siden jeg blev formand i 2013, men de sidste par år er vi vækstet til cirka 200 medlemmer og det er vi da glade for, forklarer formanden.

Grunden til udviklingen er foreningens indstilling, hvor de tilpasser foreningens tilbud til de lokale medlemmers behov.

- Vi tilpasser os løbende. Vi har haft en løbeklub, og den lukkede lidt sig selv og lige nu er det spinning. Noget falder fra naturligt, og nye ting opstår, forklarer formanden.

Annonce

Økonomisk bidrag

For nylig modtog foreningen en check fra OK på lige i underkanten af 10.000 kroner. Pengene er et årligt sponsorat og sponsoraftalen mellem OK og Visby IF handler om at der går 15 øre i støtte for hver liter der sælges på OK-tanken i Visby.

-Vi har brugt pengene til noget udstyr til spinning og ellers så indgår sponsoratet i foreningens årlige drift, hvor vi blandt andet køber bolde og trøjer og den slags, som vi løbende har brug for, takker formanden, der glæder sig over aftalen med OK.

I nærmeste fremtid starter foreningens fodboldhold op udendørs igen. Klubben har et oldboys-hold, både dame og herre seniorhold og 2 børnehold. Derudover spilles der i foreningen badminton, mor/barn gymnastik, gymnastik for de 3-6 årige, hvor der er over 20 børn i gang hver uge, der er stolegymnastik for seniorer, spinning og krolf.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce