Annonce
Digeposten

Vital sejr efter stolpe ud i sæsonåbningen

FC Sydvest scorede hele tre mål på udebane mod Holbæk, og det giver godt med selvtillid. Arkivfoto: Flemming Andersen
FC Sydvest hentede i den forgangne weekend en sen og vigtig 3-2 sejr ude over Holbæk, og det et godt billede af marginaler, der endelig gik FC Sydvests vej.
Annonce

Holbæk/Tønder: Med bare en enkelt sejr i sæsonens syv første kampe var der maksimalt pres på FC Sydvest, da holdet i den forgangne weekend løb ind i formstærke Holbæk på udebane.

Og efter flere kampe med hårde marginaler imod, gik tingene endelig den rigtige vej på Sjælland.  Martin Egelund, Ardit Murati og Lasse Clausen stod for målene i 3-2 sejren - sidstnævnte scorede sejrsmålet i det 85. minut.

Det var en god sejr for selvtilliden, for ifølge cheftræner Jes Bekke har spillet i de første kampe været til mere end blot to sejre.

- Ser man bort fra kampen mod Århus Fremad, har vi været fuldt med i alle kampe. I to til tre kampe skulle vi virkelig have haft mere med. Reelt kunne vi have stået med seks point mere, og dem kunne vi godt have brugt, siger Jes Bekke.

Annonce

Tro på tingene

Med to sejre i otte kampe ligger FC Sydvest stadig i den lidt tunge ende af tabellen - dog er man kommet lidt højere op mod midten ud væk fra de helt giftige pladser.


Det er så tæt, og holdene vil blive ved med at tage point fra hinanden.

Jes Bekke, Cheftræner for FC Sydvest


Og det skal nok blive til mere.

- Helt objektivt set er det marginalerne, der skal til. Havde vi ikke haft en chance i nogen af kampene, havde det været svært at bevare troen. Men når jeg kigger kampene igennem, så er det vildt, at vi ikke har fået flere point, fortæller Jes Bekke.

Cheftræneren forventer, at billedet med de meget tætte kampe kommer til at fortsætte igennem hele sæsonen.

- Vi skal ikke male fanden på væggen. Det er så tæt, og holdene vil blive ved med at tage point fra hinanden. Det vigtige er, at vi ikke kommer for langt væk fra dem, vi skal kæmpe med. Man skal tage tingene alvorligt, men så længe, vi har spillet til mere, end vi har fået, så kan tingene blive spændende, vurderer han.

Og så kan det blive en fordel, at holdet nu er ved at være spillet godt sammen.

- Det kommer til at betyde noget igennem hele sæsonen, understreger Jes Bekke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce