Annonce
Digeposten

Voldsom duel for FC Sydvest i pokalen

FC Sydvest-træner Jes Bekke ser frem mod en spændende og svær opgave mod FC Fredericia fra 1. division. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

SPORT: Der er fodboldkampe, hvor chancerne er 50/50, og så er der kampe, hvor man formentlig skal tage at nyde oplevelsen, selvom bolden som bekendt er rund, og alt kan ske.

En kamp i sidstnævnte kategori er præcis, hvad der tirsdag aften klokken 17.00 er i vente på Bankparken i Tønder, når FC Sydvest tager imod FC Fredericia i Sydbank Pokalen.

I 1. runde-kampen skal det lokale fodbold-mandskab op mod et stærkt hold fra landets næstbedste række, og det bliver - udover at være meget svært - også en speciel oplevelse for FC Sydvest-træner Jes Bekke.

- For mig som tidligere spiller i Fredericia er det selvfølgelig specielt, og for drengene bliver det fedt at måle sig mod et af de bedst spillende hold i 1. division. Man kan få en fornemmelse af, hvad der egentlig skal til, hvis man skal spille et hak højere oppe i forhold til niveauet, siger Jes Bekke.

Pokalturneringen har tidligere budt på større overraskelser end en Sydvest-sejr over Fredericia, så hvordan er chancerne egentlig tirsdag aften?

- Man har altid en chance, og den går vi efter. Der er dog ingen tvivl om, at vi skal levere et lille mirakel. FC Fredericia plejer at være gode i pokalen, så det kræver nok, at de slækker lidt, mens vi skal spille 100 procent alle mand, understreger Jes Bekke.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce