Annonce
Kaviar der smager af jordbær var et af resultaterne, da Jejsing Friskoles ældste elever arbejdede med molekulær gastronomi. Foto: Karin Lorenzen
Digeposten

Har du smagt kaviar der smager af jordbær?

Eleverne på Jejsing Friskole har netop i disse dage temadage omkring naturvidenskablig læring, bl.a. har børnene fremstillet pasta der smager af tomatsuppe og lært hvilken betydning hvile har for kroppen.

Annonce
  • Kaviar der smager af jordbær var et af resultaterne, da Jejsing Friskoles ældste elever arbejdede med molekulær gastronomi. Foto: Karin Lorenzen
  • Pasta der smager af tomatsuppe. Det krævede tålmodighed og koncentration og alligevel blev resultatet kun en lille portion pasta - men smagen var god nok. Foto: Karin Lorenzen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce