Annonce
Egtved Posten

Ågård Aften 2020

Foto: Helena Møller Langkjær og Isabella Lund Schack Andersen
Annonce

Ågård: Fredag 24. januar løb Ågård Aften igen af stablen. Det har nu været en tradition gennem de sidste knap 20 år, at elever på Ågård efterskole arrangerer en gymnastik-forevisningsaften. Det er primært hold fra Vejle og omegn, der er inviteret, eller hold som på anden vis har relationer til Ågård Efterskole. Det kan være for eksempel tidligere elever, som nu er frivillige i deres foreninger.

Aftenen planlægges og klargøres af gymnastiklærerne på skolen, i samarbejde med de elever, der i løbet af deres efterskoleår tager en gymnastik-instruktøruddannelse. Dette foregår selvfølgelig også med god hjælp fra resten af elevholdet.

Der var cirka 900 aktive gymnaster på gulvet i løbet af aftenen, og det er derfor en begivenhedsrig aften for både gymnaster, familie, venner, elever, lærere og selve skolen.

Ågårds nuværende elevhold startede aftenen med at lave deres foreløbige opvisning. Dernæst skulle alle de ansvarlige elever ud på deres opgaver og sørge for, at aftenen gik som planlagt. 14 gymnastikhold med gymnaster fra 10-års alderen og op gav den gas på opvisningsgulvet og blev i den grad bakket op af et veloplagt publikum hele aftenen.

Der ligger meget arbejde bag en aften som denne, og derfor er det som arrangør en fed følelse at kunne gå derfra velvidende at det hele gik som forventet. Hvis ikke bedre.

Ågård aften er for dig som interesserer sig for gymnastik. Det er også for eventuelt kommende elever, familie, gamle elever og andre interesserede. Vi håber denne tradition varer ved og glæder os allerede til næste år ved samme tid.

Foto: Helena Møller Langkjær og Isabella Lund Schack Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce