Annonce
Egtved Posten

Årets sommerfest flyttes til august - med et nyt koncept

Familier og venner plejer at mødes på kryds og tværs og hygge sig, når der er sommerfest i Egtved. Det får de også mulighed for i år, selvom sommerfesten bliver afviklet i et anderledes koncept. Arkivfoto: Mogens Bach
Sommerfestudvalget bag sommerfesten i Egtved har netop besluttet at flytte festlighederne til august af hensyn til corona-restriktoner. Men det bliver en anderledes sommerfest, end den man kender.

Egtved: Sommerfesten i Egtved plejer at ligge i juni og strække sig over fire dage. Sådan bliver det ikke i år. Med de gældende coronarestriktioner er det ikke muligt at gennemføre sommerfesten som vanligt.

Men det betyder ikke, at folk i Egtved og omegn skal snydes for en sommerfest.

- Vi besluttede forleden endeligt at rykke festen til august. Lige nu er vi ved at blive klogere på de retningslinjer, der gælder til den tid. Ud fra de rammer planlægger vi den fedeste fest, siger Mikkel Harritslev fra sommerfestudvalget.

Annonce

Han er dog klar over, at det på mange måder bliver det muliges kunst i år.

- Vi er nødt til at retænke det traditionelle sommerfestkoncept i år. Eksempelvis kan vi ikke holde en stor lørdagsfest i et stort telt i år. De næste uger skal vi planlægge, hvordan vi så kan gennemføre en stor fest i Egtved. Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at det bliver mere festivalagtigt i år. Vi er allerede i gang med at booke musik, fortæller han og forsætter:

- Det bliver noget andet, end vi plejer, men jeg tror godt, vi kan lave noget godt, som folk vil møde op til. Folk er sultne efter at komme ud og have nogle gode oplevelser sammen, og det vil vi gerne give dem.

Sæt stort kryds

Årets sommerfest skulle samtidig være med til at markere Egtved Idrætsforenings 100-års jubilæum. Det skal den stadig, også selvom det bliver i et andet setup end oprindeligt planlagt. Men hvordan og hvorledes, det kommer til at foregå i år, skal planlægges de kommende uger - ligesom resten af programmet for den alternative sommerfest i Egtved.

- Normalt strækker sommerfesten sig også over fire dage, men i år bliver det et mere begrænset tidsrum. Indtil videre har vi planlagt at afvikle festen lørdag 14. august, og så må vi se, om der også bliver nogle aktiviteter fredag eller søndag. Det skal vi have planlagt - men man kan roligt sætte et stort, fedt kryds allerede nu ud for den 14. august, hvor vi skal have en super fest, fortæller Mikkel Harritslev, der lover, at festudvalget selvfølgelig vil gøre alt for at gøre det så sikkert som muligt for folk at deltage.

- Vi planlægger efter de restriktioner og retningslinjer, vi kender nu her, og så justerer vi selvfølgelig, hvis der sker ændringer hen over sommeren, siger han.

De kommende uger står den altså på planlægning, inden et endeligt program kan meldes ud.

- Når det ligger klar, så skal vi i gang med at have solgt billetter til en super fed fest, lyder det fra Mikkel Harritslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Lokalpolitik som i vikingetiden

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Ellen har bageriet til salg

Egtved Posten

Klumme: Bagsiden af medaljen

Annonce