Annonce
Egtved Posten

Ødsted Løbet gennemføres virtuelt

Der plejer at være god opbakning til Ødsted Løbet. Men i år bliver løbet noget anderledes, da man ikke må forsamles og løbe i store grupper. Arkivfoto
Annonce

Ødsted: Der bliver ingen Brunmosefest i år på grund af den nuværende corona-situation og forsamlingsforbuddet. Det betyder også, at Ødsted Løbet, der plejer at blive afviklet som et led i Brunmosefesten, ikke gennemføres på vanlig vis. I stedet gennemføres et virtuelt løb.

Man kan vælge at løbe, gå eller cykle Ødsted Løbets tre normale ruter: 4,2, 7,2 og 12 kilometer. Ruterne er let kuperede, og en blanding af asfalt, skovsti, grus mm. I år kan man desuden også vælge at løbe, gå eller cykle sin egen fem-, 10- eller 21,1 kilometers-rute. Det eneste krav er, at man gennemfører en rute indenfor de dage, hvor byfesten skulle have været afviklet - nemlig 26.-31. august.

Prisen er i år 75 kroner pr. startnummer voksen og 45 kroner for børn til og med 14 år pr. startnummer inklusiv gebyr. Alle kan deltage, da løbet i år giver mulighed for at løbe, gå eller cykle i eget tempo og tilrettelægge sin helt egen rute. Alle børn til og med 14 år kan få medalje.

Der vil blive trukket lod mellem alle tilmeldte deltagere om en række lodtrækningspræmier, som lokale erhvervsdrivende har sponsoreret.

Tilmelding sker via https://my.raceresult.com/153202/?lang=.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce