Annonce
Egtved Posten

100.000 kroner fra SuperBrugsen til byen

- Vi er glade for at kunne gøre en forskel til gavn lokalt. Egtved har et godt handelsliv og det skal vi være glade for og støtte op om, siger brugsuddeler Ole Kolding. Arkivfoto: Mogens Christensen

Egtved: Hos SuperBrugsen Egtved har de haft et godt år i 2020 under corona-pandemien. Og nu har de besluttet, at deres succes skal komme byen til gode.

I en pressemeddelelse skriver SuperBrugsen Egtved således:

- Vores kunder har været meget lokalorienteret og har bakket os fantastisk op - lige siden starten af pandemien. Specialhandlen og andre erhverv i byen har derimod haft et hårdt år med mange udfordringer. Derfor har SuperBrugsen Egtved besluttet at støtte handelslivet i byen med 50.000 kroner gennem Egtved Handelsforening.

Annonce


Vi er glade for at kunne gøre en forskel til gavn lokalt. Egtved har et godt handelsliv og det skal vi være glade for og støtte op om, og det er det, vi som lokal supermarked, gør her

Ole Kolding, brugsuddeler SuperBrugsen Egtved


- Vi er glade for at kunne gøre en forskel til gavn lokalt. Egtved har et godt handelsliv og det skal vi være glade for og støtte op om, og det er det, vi som lokal supermarked, gør her, lyder det fra Ole Kolding, der er brugsuddeler i SuperBrugsen Egtved.

De 50.000 kroner bliver sat i omløb via 100 gavecheck, hver lydende på 500 kroner, som SuperBrugsen udlodder fra onsdag til og med søndag i denne uge. Disse gavechecks vil man kunne handle for hos alle medlemmer af Egtved Handelsforening. Nærmere informationer om udlodningen, kan man se på annoncen på forsiden af denne uges avis.

Ud over at støtte handelslivet i byen har SuperBrugsen også valgt at støtte 10 foreninger/aktiviteter i byen.

De er udvalgt bredt, så det kommer til glæde for så mange af byens borgere, som muligt. De 10 udvalgte er Stigruppen KFUM spejderne, Egtved Pigens Venner, Egtved Borgerforening, Egetoft Frivilligcenter, Egtved Museumsforening, Egtved Udviklingsråd, Egtved Sommerfest, Egetoft aktivitet & træning, Hejlskovs Venner, og de vil alle blive kontaktet, så de, hver kan modtage 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Lokalpolitik som i vikingetiden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Ellen har bageriet til salg

Egtved Posten

Klumme: Bagsiden af medaljen

Annonce