Annonce
Egtved Posten

116.000 kroner til Egtved: Hallen kommer til at summe af sommerliv

Egtved Idræts- og Multicenter blev indviet i 2016, og siden da har Egtved i den grad gjort aktiv brug af stedet. På grund af coronakrisen har den dog været lukket ned for en tid, men er nu genåbnet, ligesom resten af samfundet. I sommerferien 2020 er der som konsekvens af coronakrisen blevet uddelt midler fra Børne- og Undervisningsministeriet til ekstraordinære sommeraktiviteter, herfra har hallen og svømmehallen i Egtved fået tildelt intet mindre end 116.000 kroner. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Egtved Idræts- og Multicenter byder på et væld af sjove ferieaktiviteter med støtte fra en særlig pulje denne sommer.
Annonce

Egtved: I løbet af sommerferien kan Egtved-egnens børn og unge boltre sig og samles i hallen i Egtved, når der afholdes forskellige former for sommeraktiviteter med økonomisk støtte fra en særlig pulje.

14 dage inden skolernes sommerferie fik Vejle Kommune 4,4 millioner kroner fra Børne- og Undervisningsministeriet til at lave sommeraktiviteter for børn og unge i alderen seks til 17 år, som følge af Covid-19.

Denne pulje er oprettet til ekstra aktiviteter, som ikke allerede er planlagt, og midlerne derfra er nu fordelt ud til cirka 200 forskellige aktiviteter rundt omkring i kommunen. Mere end 100 af disse aktiviteter er åbne for alle, mens de øvrige er målrettet udsatte børn, unge og udvalgte grupper, herunder en række faglige tilbud til elever, der for eksempel har brug for ekstra engelsk- eller matematikundervisning.

Annonce

Sjovt og anderledes

Egtved Idræts- og Multicenter, Egtved IF, har søgt midler fra denne pulje og har fået tildelt intet mindre end 116.000 kroner til sommerferieaktiviteter der skal foregå i og ved Egtved Idræts- og Multicenter i løbet af ugerne 29, 30, 31 og 32.

- Det er jo skønt, at vi sådan kan tilbyde børn og unge mennesker at komme og være aktive sammen i løbet af sommerferien, lyder det fra center Linda Kruse. Hun forklarer videre, at 50.000 kroner ud af de 116.000 kroner skal bruges til aktiviteter til de mindre børn.


Det er jo skønt, at vi sådan kan tilbyde børn og unge mennesker at komme og være aktive sammen i løbet af sommerferien

Linda Kruse, centerleder


- Men det bliver ikke de helt almindelige sportsgrene der kommer til at foregå her. For det første vil vi, fra dag til dag, tage udgangspunkt i de børn der kommer og mærke efter, hvilke interesser de har. Og for det andet, så skal alt foregå med en mere legende tilgang til aktiviteterne. For eksempel så skal der ikke spilles almindelig fodbold, men derimod spilles med ægformede bolde og bevægelige mål, forklarer Linda Kruse, der har en masse idéer i ærmet.

Annonce

Ballebold og svømning

De større børn og de unge vil også komme til at nyde godt af puljepengene på 116.000 kroner fra Børne- og Undervisningsministeriet. Hele 66.000 kroner har Egtved fået til aktiviteterne sammen med dem.

- De store børn er lidt mere svære at få fat i, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at arrangere noget der kan fange deres interesser, siger centerlederen.

Hun forklarer, at der blandt andet arrangeres det, som kaldes for ballebold, hvor man med velcro på brystkasse og bagdelen skal samle skumbolde op. Sikkert noget der kan bringe en masse grin og sjov med sig. Også aktiviteter med softboards er noget der måske er i støbeskeen.

Udover aktiviteterne i og omkring hallen, vil der også være svømmeundervisning i svømmehallen.

Linda Kruse pointerer, at alle aktiviteter naturligvis vil blive afholdt sådan, at man overholder alle corona-kravene.

Flere informationer og oplysninger om tilmelding kan findes på egtvedif.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce