Annonce
Egtved Posten

20-års jubilæum: Lene har været med helt fra starten

Lene Uldum Kristensen har været med hele vejen, siden ABC Lavpris åbnede i Egtved. Det er nu 20 år siden. Lene fortæller om de mange år bag kassen og alle de mange Egtved-borgere, hun kender. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
For 20 år siden slog ABC-Lavpris for første gang dørene op for kunderne i Egtved, og samtidig er det 20 år siden Lene Uldum Kristensen havde første arbejdsdag selv samme sted.
Annonce

Egtved: - Jeg troede egentligt bare, det var midlertidigt, at jeg skulle være her. Jeg var jo slet ikke butiksuddannet, men det var spændende at være med helt fra starten og følge udviklingen, og ja, nu er der alligevel gået 20 år, fortæller 56-årige Lene Uldum Kristensen, der sammen med ABC-Lavpris i Egtved kan fejre 20-års jubilæum 19. oktober.

Hun har været med, siden butikken åbnede i Egtved og kan nu se tilbage på de mange år med gode kolleger og ikke mindst de mange kunder, som hun den ene dag efter den anden har haft nærværende stunder med. Og mon ikke man roligt kan sige, at hun nu efter de mange år i butikken har styr på det med at være butiksuddannet.

Annonce

Kender nærmest alle

"Hvordan går du og har det", "ved du hvad, det er der faktisk tilbud på lige nu", "vi har lige slagtet en ko, og jeg har så mange ben derhjemme, så nu skal der laves suppe", "hvordan går det med børnene"... Samtalerne flyver frem og tilbage mellem Lene Uldum Kristensen og kunderne ved "kasse 1", der ikke bare er "kasse 1" - det er "Lenes kasse 1". Det er hendes faste plads i butikken, sådan har det været de seneste år, og det er herfra, at hun er den helt nære kontakt til de mange mennesker, som hver dag passerer kassen med varer og ord om alt mellem himmel og jord.


Jeg får så mange historier og snakke med kunderne, og nogle gange tror jeg, de synes, det er dejligt at kunne læsse af hos mig, og jeg nyder de mange øjeblikke, vi har sammen. Alle kender mig, og jeg kender alle

Lene Uldum Kristensen


- Jeg får så mange historier og snakke med kunderne, og nogle gange tror jeg, de synes, det er dejligt at kunne læsse af hos mig, og jeg nyder de mange øjeblikke, vi har sammen. Alle kender mig, og jeg kender alle, lyder det fra Lene Uldum Kristensen, for hvem det er tydeligt, at kunderne hører til noget af det vigtigste, når hun er på arbejde.

Annonce

Kollegerne og cheferne

Når man er på samme arbejdsplads gennem så mange år som Lene Uldum Kristensen, er det ikke blot de mange faste kunder, man lærer at kende. Det er også kollegerne.

- Vi har det godt sammen, alle vi kolleger. Og jo, der er godt nok mange unge kolleger, men det er helt fint. Jeg kan virkelig godt lide dem, fortæller Lene Uldum Kristensen.

Ligeledes er hun stort begejstret for sine nuværende chef og for souschefen.

- Vi har et dygtigt lederteam. De er super rare, lytter til os og er åbne for fornyelser. Altså, jeg er bare enorm glad for de to unge chefer, vi har lige nu, konstaterer jubilaren, der gennem de 20 år hos ABC-Lavpris i Egtved ikke blot har haft mange gode kolleger og et væld af kunder tæt inde på livet, hun har også oplevet syv chefer .

Annonce

Fejring må vente

Og den syvende er nu bestyrer Anders Christiansen, og også han har gjort sig tanker om, hvordan det er at arbejde sammen med Lene Uldum Kristensen.

- Som den eneste har Lene jo været med fra starten. Hvor mange kan prale med at have en ansat, som kan fejre 20-års jubilæum. Dog har jeg kun været bestyrer i knap 10 måneder, men jeg praler alligevel. Lene er en trofast og stabil medarbejder, siger han og tilføjer:

- Hun er en del af inventaret i butikken.

Bestyrer hos ABC-Egtved Anders Christiansen fortæller Lene Uldum Kristensen, hvor meget de værdsætter hende som kollega, og at han er meget stolt af hende. På grund af coronasituationen er det  ikke lige nu muligt at fejre hende med en stor begivenhed, men heldigvis kan hun få en stor og smuk buket blomster. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Selvom de hos ABC-Lavpris er glade for Lene Uldum Kristensen og gerne vil fejre hende, så er det noget, de må lægge låg på for en tid.

- Lene er loyal, og hun giver meget af sig selv. Det gode humør er altid med hende, og det smitter af på alle. Jeg er stolt over at have Lene ansat, men desværre har vi resten af året aflyst alle fællesarrangementer. Så nu kan vi skrive endnu en stor begivenhed på listen, som skal fejres, når der er mere styr på coronasituationen, siger Anders Christiansen, der tilføjer et stort tillykke med jubilæet fra ham selv og alle kollegerne.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Vi har brug for hinanden

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Lys i mørket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julekoncert i Bredsten Kirke

Annonce