Annonce
Egtved Posten

2021 bliver nyt og spændende for Egtved Bageri

Dan Mejsner har haft fuld vind i sejlene, siden han åbnede Egtved Bageri. Det tegner allerede nu til, at han får endnu mere at se til i 2021. Arkivfoto: Mette Mørk
Brødrene Mejsner har flere planer på bedding for Egtved Bageri, som i løbet af i år får nyt navn.

Egtved: Bagermester Dan Mejsner er kommet rigtig godt fra start i Egtved Bageri. Men han og storebror Thor Mejsner, der er administrerende direktør i bageriet, har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene.

De har store ambitioner for deres delvist landsdækkende bagervirksomhed, som har base i Egtved. Brødrene Mejsners forretning har nemlig flere ben, end det man kan se, når man går ind i Superbrugsen i Egtved. Og i 2021 kommer der til at ske mange spændende ting, afslører Dan Mejsner, der er bagermester og produktionschef.

- Det første halvår har fokus været på at starte bagerbutikken, og folk er gode til at bakke os op. I 2021 kommer butikken til at køre, som den gør. Det bliver vores tredjeben - som er en engroslinje, der kommer til at vækste i det nye år, siger Dan Mejsner og tilføjer:

Annonce

- Bagerbutikken kommer til at skifte navn, og i den forbindelse vil vi udbygge cafeområdet.

Præcis hvornår Egtved Bageri skifter navn, kan Dan Mejsner ikke sige, men han anslår det bliver til foråret.

Bagværk til caféer

Ud over den klassiske bagerbutik har brødrene også onlinekonceptet BagSelvBox, hvor de i samarbejde med Måltidsboxen online sælger bagværk, som kunderne selv skal bage. Samtidig har brødrene en foodservice under navnet ByMejsner, hvor de sælger og producerer bagværk og konfekt til specialforretninger som vinhandler og blomsterforretninger. Og så har de udviklet et koncept, hvor de producerer bagværk til caféer.


Bagerbutikken kommer til at skifte navn, og i den forbindelse vil vi udbygge caféområdet.

Dan Mejsner, bagermester


- Det er denne gren af vores forretning, vi udvider i 2021. Vi har testet konceptet i caféer på Sjælland, hvor vi kommer fra, og i Trekantområdet, fortæller Dan Mejsner og afslører, at Egtved Bageri skifter navn til ByMejsner.

Det bliver dog ikke udelukkende standard bagervarer, ByMejsner vil tilbyde caféerne.

- Vi vil sammen med caféerne udvikle en kage, der er helt deres egen - en signaturkage. Det skal være sådan, at tager man på nabocaféen, så er det ikke det samme, man får serveret - heller ikke hvis vi leverer bagværk til begge caféer, forklarer Dan Mejsner, der glæder sig til at give denne gren plads til at vokse.

Annonce

Flere bag selv kager på vej

Bageren og produktionschefen forventer sig også meget af BagSelvBox-konceptet. Året sluttede med en bragende succes, hvor brødrene Mejsner i samarbejde med den tidligere deltager i Den Store Bagedyst, Micki Cheng, solgte ikke mindre end 18 ton julesmåkagedej, som blev sendt til bagelystne danskere i hele landet.  Dan Mejsner og Micki Cheng vil nu fortsætte og udvide det samarbejde.

- Micki kommer forbi engang i det nye år, hvor vi planlægger, hvilke højtider vi skal lave bag-selvbokse til udover julen. Den gren forventer jeg mig også ret meget af, siger Dan Mejsner, der ikke er sikker på, at han tjente så meget på denne juls BagSelv-succes.

Bageren havde kalkuleret med, at de ville sælge omkring 12 ton. Men da de sidste bokse var afsendt, var der solgt seks ton mere end forventet, og Dan Mejsner måtte hyre ekstra folk ind - og han tørlagde sin råvareleverandør for brunkagekrydderi.

- Men vi har lært en masse, som vi kan tage med videre til næste år, siger en træt, men glad bager, der glæder sig til at tage hul på det nye år og ikke mindst næste skridt i forretningsplanen for ByMejsner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce