Annonce
Egtved Posten

ABC Lavpris i Egtved fylder 20 år

Anders Christiansen er bestyrer i ABC Lavpris Egtved, som her i oktober kan fejre, at det er 20 år siden, at dørene blev slået op for kunderne. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
I oktober 2020 kunne ABC Lavpris for første gang slå dørene op i Egtved. Det vil de i butikken nu fejre med tilbud der kommer kunderne til gode.
Annonce

Egtved: I oktober måned 2000 åbnede ABC Lavpris Egtved dørene for første gang.

Det var en sund og udviklende butik, der blev skudt i gang af Mikael Jensen, som i dag er distriktschef i kæden, lyder det fra den nuværende bestyrer i Egtved, Anders Christiansen.

Og han fortsætter:

- Stopper man op og tænker tilbage i tiden, kan man ikke andet end trække på smilebåndet. Man må sige der er sket meget på de år. Både omkring kundernes måde at handle på, måden at disponere på, diverse it-systemer og generelt med hensyn til al den elektronik, vi har mulighed for at benytte i dag. Ja, det er fascinerende med sådan en udvikling, og samtidig kan man ikke andet end tænke på, hvordan det ser ud om yderligere 20 år.

Men selvom udviklingen gennem tiden har ændret meget, holder Anders Christiansen stadig meget af det helt basale.

- Meget er blevet nemt, smart og hurtigt, men personligt er jeg mest til en blyant og et stykke papir, og lever højt på, at vi stadig har en faxmaskine til rådighed, lyder det med et skævt smil fra den unge bestyrer, som naturligvis samtidig er bevidst om, hvor vigtigt det er at følge med udviklingen.

- Man bliver nødt til at følge med udviklingen, men jeg tager lidt ad gangen. Måske der alligevel er noget omkring det, når jeg hører ordene: Anders, du burde have levet i 1960’ erne, tilføjer Anders Christiansen.

I dag er der hos ABC Lavpris i Egtved 33 ungarbejdere, 11 fuldtidsansatte, to elever to i flexjob.

Anders Christiansen slutter af med disse ord:

- Vi har valgt at forstærke ugens tilbudsavis med en ekstra side af gode tilbud.

Og er det så det rigtige at gøre i denne tid? Ja, det er det.

Jeg har stor fokus på personalets og kundernes hygiejne. Der er både sprit og håndvask til rådighed. Vi følger alle retningslinjer og de yderligere tiltag der er blevet lavet på kædeplan. Vi har ekstern rengøring på flere gange om dagen som tager alle overflader, dørhåndtag og så videre, og så har vi indgået en aftale med et miljøvenligt rengøringsfirma som rengør kundevogne og kurve. Grundet et stort butiksareal kommer vi ikke i nærheden af at have for mange kunder inde i butikken ad gangen, så hvis vi passer på os selv og hinanden, kan alt lade sig gøre.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Vi har brug for hinanden

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Lys i mørket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julekoncert i Bredsten Kirke

Annonce