Annonce
Egtved Posten

Adrian fra Egtved har modtaget flot pris

Klejnsmed Adrian Mejer fra Egtved var blandt prismodtagerne, da ML-Prisen 2020 blev uddelt fredag 2. oktober i København. Foto: Søren Malmose
Annonce

Egtved: Klejnsmed Adrian Mejer fra Egtved var blandt prismodtagerne, da ML-Prisen 2020 blev uddelt fredag 2. oktober i København.

Det er 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, fandt sted fredag 2. oktober i Industriens Hus i København.

Forsamlingsforbuddet, som følge af coronasituationen, betød, at prismodtagerne i år ikke måtte have gæster med. De indbudte til ML-Prisfejringen var derfor de 25 prismodtagere, talere samt arrangører.

Klejnsmed Adrian Mejer fra Egtved var blandt prismodtagerne, da ML-Prisen 2020 blev uddelt fredag 2. oktober i København. Foto: Søren Malmose

Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Adrian Mejer og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Adrian Mejer har gået på Syddansk Erhvervsskole og har været i lære hos ECM Industries. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- ECM Industries kunne overraske Adrian med en uddannelsesaftale til firmaets 40 års jubilæumsfest. Det har vi ikke fortrudt, for Adrians forståelse og interesse for svejsning har været konstant stigende lige siden, og nu er han blandt de bedste i produktionen. Adrian har udviklet sig til at være en stærk og udadvendt ung mand. En rigtig holdspiller.

Selv giver Adrian følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

- Jeg havde ingen erfaring med jern og metal, men jeg kom ret hurtigt efter det, og så gav jeg en ekstra hånd, når det gjaldt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce