Annonce
Egtved Posten

Aldrig har det været vigtigere at handle lokalt

"Sæt pris på Egtved - Køb lokalt". Sådan lyder kampagnen der gerne skal være med til at sætte endnu mere skub i dét at huske og handle lokalt . Kampagnen kulminerer 5. september med den helt store "Køb Lokalt-dag". Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Der er stadig fokus på den lokale handel og dét at støtte op om sagen, som borger.
Annonce

Egtved: Siden juni måned har butikkerne i Egtved deltaget i kampagnen "Sæt pris på Egtved". Og det bliver ved en rum tid endnu - for til sidst at kulminere om godt en måned, når der 5. september afholdes den helt store og landsdækkende "Køb lokalt dag", hvor Egtved naturligvis også er med.

"Sæt pris på din by - køb lokalt" har afsæt i den simple tanke, at et levende handelsliv i vækst er med til at skabe et levende og dynamisk lokalsamfund. Til glæde og gavn for alle indbyggere og, ikke mindst, de handlende i byen. Og i kølvandet på coronakrisen er det samtidig blevet endnu mere tydeligt, hvor meget lokalsamfundene har brug for butikker – og omvendt.

5. september skal altså blive en dag helt udover det sædvanlige, og det gælder for både de handlende og for byens borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce