Annonce
Egtved Posten

Anden bragte ud i Jerlev

Anders "Anden" Madsen besøgte Jerlev Kulturhus tirsdag 5. november. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Tirsdag 5. november bugnede salen i Jerlev Kulturhus hele to gange på én aften med storgrinende mennesker. Her bragte Anders “Anden” Matthesen nemlig sig selv ud, i bagagen havde han blandt andet humor og skarpe vendinger.
Annonce

Jerlev: På en mørk, våd og kold aften kunne man, hvis altså man var i Jerlev, få både varme, lys og latter indenbords, hvis man begav sig ind i byens kulturhus. Her var nemlig skruet op for hyggefaktoren og for de mange spotligts på scenen. Mens de mange fremmødte satte sig godt til rette på rækkerne af stole, havde de sikkert en forventning om, at der snart ville komme en lind strøm af humoristiske, skarpe, nærværende og ikke mindst hylende morsomme ord deres vej fra en karismatisk og velkendt dansk komiker.

Først blev lyset dæmpet i salen. På scenen, der var svøbt i sort, men ganske godt oplyst, stod en højstol. Stilheden sank sig et øjeblik. Scenedøren gik op. Ind trådte han, ham Anders "Anden" Matthesen med et plastkrus med iskoldt vand, der fik den ære at bo på højstolen. Selv stod han oprejst og veloplagt i halvanden time à hele to omgange med to forskellige publikummer.

To gange 150 mennesker fik rørt lattermusklerne da Anders "Anden" Matthesen gav den gas på de skrå brædder med to forestillinger på én aften. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Nærhed, det simple og latter

Gennem hele året har Anders "Anden" Matthesen rejst land og rige rundt med sit koncept "Anden bringer ud". Her har formålet netop været at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen "Anden bringer ud".

Omdrejningspunktet har været klassisk stand-up - én mand, en mikrofon og dagens t-shirt.

Og lige præcist sådan var det denne intense aften i den varme og hyggelige sal i Jerlev.

- Det var et super godt publikum, og så er det ikke ofte, at der er så mange, der byder ind med dialog, som man har gjort her i aften. Det var da fedt, lyder det fra Anders Matthesen i pausen mellem de to forestillinger i Jerlev.

Han fortæller videre, at han hele året igennem har nydt den nærhed, han har kunnet mærke rundt omkring på alle de steder, han har optrådt. Det har dog også betydet mange timer på landevejene eller med tog, og det har betydet mange timer væk fra familien.

Når han har gennemført denne Danmarks-tour, hvor han indtil nu har været 140 forskellige steder, er det snart slut med "Anden bringer ud".

- Nu har jeg gjort det her virkelig meget, Og det har været rigtigt godt, men det er også hårdt, og så trænger jeg egentligt til at udfordre mig selv på nye måder, fortæller Anders Matthesen, der for øvrigt samtidig havde rosende ord til rammerne omkring aftenen i Jerlev Kulturhus.

Og at dømme efter publikums latter, så skulle man mene, at aftenen var en ganske fin succes.

Og der var tid til autografer og selfies. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce