Annonce
Egtved Posten

Anni og Lars hitter med nyt tiltag på tankstationen: Kunderne kommer fra hele landet

Anni og Lars Hansen har flere ting igang hos Circle K, og de kan godt lide at prøve forskellige idéer af. Arkivfoto: Mette Mørk
Hos Circle K i Egtved har Anni og Lars Hansen ofte fået anderledes ideer end andre, der står i samme situation. Her har de valgt at gå med cykeludlejning, golfsimulator og bed and breakfast, hvor cykeludlejningen er sidste tiltag. Det giver en god helhedsoplevelse, mener Lars Hansen.

Egtved: I en svær tid at forudsige prøvede Anni og Lars Hansen, indehavere af Circle K i Egtved, noget nyt af.

De skulle tilbyde cykeludlejning. Her købte de ti elcykler, herunder en christianiacykel. Og det er gået over al forventning med udlejningen af cyklerne.

- Vi har det med at få nogle ideer, som andre ikke altid får. Og der er kommet godt i gang fra start med udlejningen af cyklerne. Blandt andet er der også en gruppe, der har lejet alle 10 cykler og tager dem med ud at cykle ved Vesterhavet, siger Lars Hansen og fortsætter:

Annonce

- Vi har også fået nogle til at hjælpe med at lave ruter i lokalområdet. Når man lejer en cykel, bliver man sat ind i, hvordan en elcykel fungerer, og man får nogle ruter, som kunne være gode at cykle her i lokalområdet, hvor jeg plejer at sige, at vi har Danmarks alper.


Vi skal jo støtte op omkring hinanden her i lokalområdet, og kan vi så sende nogle stykker ud forbi købmandsgården, så er det jo også en succes.

Lars Hansen


Slutdestinationen på en af ruterne er Bindeballe Købmandsgård.

- Vi skal jo støtte op omkring hinanden her i lokalområdet, og kan vi sende nogle stykker ud forbi købmandsgården, så er det også en succes. En dag kom en sjællandsk familie og sagde, at gården derude har været højdepunktet på ferien, efter de kom tilbage med cyklerne til os. Rosen giver os meget, når man skal fortsætte med det, fortæller Lars Hansen.

Der er blandt andet mulighed for også at prøve golfens verden af hos Anni og Lars Hansen. Arkivfoto: Mette Mørk

Bed and Breakfast er kommet i gang

Hos Anni og Lars er det også muligt at komme på bed and breakfast i nogle ferielejligheder. Det har naturligvis været udfordrende, mens coronanedlukningerne har spillet ind, men udlejningen er kommet fint i gang igen, oplyser Lars Hansen.

- Som for os og mange andre af dem, jeg har snakket med, er gæsterne begyndt at komme tilbage igen. Og det er jo meget dejligt. Vi har ikke været så hårdt ramt med corona i Egtved i forhold til antallet af smittede, men vi går meget op i at overholde retningslinjerne hos os selv. Vi skal ikke være grunden til, at nogen bliver smittet, siger Lars Hansen.

Mens bed and breakfast netop er kommet godt i gang, så er det ikke det første, som Lars Hansen nævner i den forbindelse. Det er nemlig, at cykeludlejningen, bed and breakfast og golfsimulatoren går hånd i hånd.

- Der var et nordjysk firma, som valgte at bruge vores bed and breakfast til overnatning. Så var der muligheder for, at de kunne lave noget forskelligt derfra. Nogle brugte golfsimulatoren og tog senere ind til Vejle Golfklub, mens andre lejede elcyklerne og kørte en tur her i området. Så der er jo netop mulighed for at lave forskellige ting, hvis man ikke ønsker kun at gøre det samme. Her er cykeludlejningen blevet en nøgle for os.

Bed and breakfast gør sammen med golfen og cykeludlejningen til en helhedsoplevelse. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Prissætningen har været svær

De flere gæster kan også mærkes også hos Circle K-delen, hvor der især er kommet mere gang i food-salget.

Men for cykeludlejningen har der også været tanker om, hvordan prissætningen skulle være. For en almindelig elcykel kan den lejes for 175 kroner for en hel dag og 125 kroner for en halv dag. Her er det omkring 65 procent, der er over 50 år, der lejer cyklerne.

- Der er ikke rigtig andre, som lejer cykler ud på den her måde. Vi var inde og kigge efter det, men vi kunne ikke rigtig finde noget, så vi har ikke helt en idé om, hvad prisen skulle være. Når vi har købt en elcykel hjem til 15.000 kroner hjem, så synes vi, det er ret billigt. Og der ville vi hellere starte end at køre den for højt op. Så kan det være, vi finder ud af, at prisen måske bør være en smule højere, siger Lars Hansen.

Han håber på, at andre i branchen også vil prøve med nogle forskellige idéer.

- Vi er lige blevet interviewet til et fagblad, hvor vi håber, at vi kan inspirere lidt med idéerne om mere en bare en tankstation. Her behøver det ikke være vores idéer, men nogle som fungerer for dem selv, slutter han.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Flere medlemmer i Ældrerådet vil hellere vil afholde fredsvalg end fremmødevalg, fordi kandidaterne er så få: Formanden er uenig og går af

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Se billederne: En æra sluttede i Fynslund - Sepp sagde farvel som aktiv i fodbold

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Eriks første sværd lå ved hans side om natten: - Begrænsningens kunst er vanskelig, men jeg kunne godt tænke mig en bronzekanon

VEJLE

Vejle Spildevand skal opspore corona i vandet fra dit toilet: Smitten kan måles i kloakken, inden du bliver syg

Egtved Posten

Egtved summede af liv i lørdags

Egtved Posten

Dyrene er væk fra stalden: Nu gives der i stedet liv til hundeportrætter, natur og dåser på papir

Egtved Posten

Per kan fejre 25-års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Aktivitetscenter melder ud: Handymænd, besøgsvenner og aktiviteter kører igen i højt gear efter den lange nedlukning

Egtved Posten

Tucan Club kåret som en af Europas bedste

Egtved Posten

Tyveknægte smadrede ruder og stjal festtøj og overtøj

Egtved Posten

Det er over 70 år siden: Nu dukker minderne ud af buskadset, og noget vækkes til live

Egtved Posten

Lørdag blev Regner hyldet for noget, som ikke ret mange kan bryste sig med

Egtved Posten

Egtved er klar til at vise sig frem for voksne og børn

Egtved Posten

Hos Ulvedal er der nu gået 35 år med ost på menuen

Egtved Posten

Efterskole og friskole vil bygge til for 40 millioner kroner

Egtved Posten

Fredag aften siger Sepp Piontek definitivt farvel til det aktive fodboldliv: Det sker i en lillebitte by, der bliver løbet over ende

Egtved Posten

Nu har du muligheden for selv at grave en sensation op af mulden: Arkæologer inviterer borgere med til udgravning ved Egtvedpigens grav

Egtved Posten

Oldboyslandsholdet vs det lokale oldboyshold i Fynslund

Egtved Posten

Kan vi ikke blive enige om, at nu har vi haft cykelløb nok her for de næste par år?

Egtved Posten

Jeg kunne se deres skygger nede på landevejen. Det var ikke sjovt: Olga fyldte for nyligt 100 år. Læs hendes særlige historier her

Egtved Posten

Cykelklub i replik: Vi ved, at kommunikationen med mange Egtved-borgere gik galt, og det tager vi til efterretning

Egtved Posten

Dameaften på vej: Multikunstner og forfatter taler om livsglæde i med- og modgang på en lyserød aften

Egtved Posten

Mødet mellem kunstneren og publikum: Fire lokale kunstnere åbner dørene

Annonce