Annonce
Egtved Posten

Bager i Egtved lukket på ubestemt tid

Egtved Bageri, der har adresse i forhallen ved SuperBrugsen Egtved, er lukket på ubestemt tid. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Fra ovnene i Egtved Bageri kommer der i denne tid ingen duft af nybagt brød ud fra ovnene. Bageriet, der er placeret i forhallen ved SuperBrugsen i Egtved, er lukket på ubestemt tid på grund af sygdom.
Annonce

Egtved: På en seddel i vinduet ved Egtved Bageri, som er en selvstændig enhed på samme adresse som SuperBrugsen i Egtved, kan man læse følgende: "Da Egtved Bageri desværre holder lukket på ubestemt tid, så har vi ikke nogen bagerbutik i SuperBrugsen Egtved på nuværende tidspunkt". Og ved disken i bageriet er også en besked, der yderligere fortæller, at lukningen er sket på grund af sygdom.

- Det kom som et chok for os, og vi håber da, at de snart bliver friske igen, lyder det fra Ole Kolding, der er brugsuddeler i SuperBrugsen Egtved.

Ole Kolding havde også fornemmelsen af, at mange var blevet glade for det, som den nye bager kunne byde på.

- Det var flotte brød og kager de havde på hylderne, så vi er da rigtig kede af, at de holder lukket, siger Brugsuddeleren.

Et foto af denne seddel med kommentaren "Så lukkede bageriet i Egtved", kunne lørdag læses i Facebookgruppen "6040 Egtved". Privatfoto
Annonce

Mange Facebook-kommentarer

En borger havde i lørdags på Facebookgruppen "6040 Egtved" lagt et foto af sedlen omkring lukningen på ubestemt tid på, som et opslag, og havde tilknyttet kommentaren "Så lukkede bageriet i Egtved". Meget hurtigt herefter var det nærmest blevet til en shitstorm, hvor negative kommentarer eller kommentarer, der udtrykker ærgrelser, blev dominerende. I skrivende stund er det blevet til 95 kommentarer, hvilket også antyder, at emnet er noget der optager folk. Det skal naturligvis også nævnes, at der iblandt kommentarerne, også findes de positive og forstående af slagsen.

Annonce

Indehaver tavs

På mange af facebook-kommentarerne kan man fornemme, at folk tror, at Egtved Bageri er nu er fuldstændig lukket. Men det har indehaverne dog ikke meldt ud. Lige nu har de “blot” lukket for en tid på grund af sygdom.

Avisen har forgæves via telefonen prøvet at få en kommentar fra bageriets indehavere, Kirsten og Tommy Friis Jacobsen, der desværre ikke ønsker på nuværende tidspunkt at udtale sig om situationen.

Kirsten og Tommy Friis Jacobsen åbnede som Egtved Bageris nye indehavere bagerbutikken 1. august i år.

Inden da var de indehavere af Bagergaarden Vinding siden 1991. Her boede de også i huset, hvor også bagerbutikken havde adresse. Denne bagerbutik lukkede parret i sommeren i år, hvilket for mange kom som en overraskelse.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Hvad er normalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce