Annonce
Egtved Posten

Bageriet var beskidt, og det gav en sur smiley: Nu smiler Dan og hans forretning igen

Dan Mejsner var meget ærgerlig over at få en sur smiley ved kontrolbesøget i november. Derfor betyder det meget for ham, at bageriet bare en måned senere atter kan hænge en glad smiley op i butikken. Arkivfoto: Mette Mørk
I november fik Egtved Bager by Mejsner en sur smiley, da Fødevarestyrelsens kontrollant ikke var tilfreds med rengøringen. Nu er der kommet helt styr på rengøringsprocedurer, og den glade smiley er tilbage.

Egtved: Det var en meget ærgerlig bagermester Dan Mejsner, der efter Fødevarestyrelsens kontrolbesøg i starten af november, måtte erkende, at der ikke havde været godt nok styr på rengøringen.

Sygemeldinger, ekstraordinær travlhed og andre uheldige omstændigheder ramte sammen, og det betød altså, at der ikke var blevet gjort tilstrækkeligt rent ifølge Fødevarestyrelsen.

Men nu vender mundvigene atter opad på smileyen i bageriet.

Annonce

- I sidste uge fik vi kontrolbesøg, og her kunne kontrollanten konstatere, at der var styr på det hele igen, siger Dan Mejsner og fortsætter:

- Kontrolbesøget faldt i sidste uge, hvor jeg var ude og rejse, så det er mine dygtige medarbejderes fortjeneste. Det føles rigtig godt at vide, at de har haft så godt styr på det, mens jeg har været væk.

Siden kontrolbesøget i november, der udløste en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner, er der blevet gjort grundigt rent.

- Vi fik et eksternt rengøringsselskab til at rengøre helt i bund, så alt var fuldstændig rent. Vi har stadig rengøringsselskabet tilknyttet. Nu står vi for den daglige rengøring, og så kommer de med jævne mellemrum og rengør i bund. Det fungerer rigtig godt, forklarer han.

Loyale kunder

For Dan Mejsner og hans medarbejdere i bageriet har det været træls at have den sure smiley hængende.

- Vi er stolte fagfolk, der brænder for at gøre det godt. Når man er det, så er det ikke sjovt at have sådan en hængende. Derfor er vi så glade for at have den glade smiley tilbage, fortæller han.

Dan Mejsner havde frygtet, at nogle kunne ville stoppe med at handle i bageriet, når de hørte om den sure smiley. Men det er tilsyneladende ikke sket.

- Vi har ikke mærket noget i forhold til salget. Kunderne har været meget loyale, og det sætter vi stor pris på. Samtidig har det faktisk givet anledning til en god dialog med mange kunder, som ganske naturligt har haft nogle spørgsmål i den forbindelse, siger han.

Også i forhold til virksomhedens engrossalg af bagervarer har det stor betydning, at Egtved-bageriet atter har en glad smiley.

Nu handler det for bageriet om at se fremad og sikre, at den glade smiley fortsætter med at pryde kontrolrapporterne.

- Nu afventer vi de to kommende kontrolbesøg, som en sur smiley udløser, men jeg har en klar forventning om, at de kommer til at gå rigtig fint. Vi har i hvert fald fået godt styr på procedurerne, og dem holder vi fast i, slår Dan Mejsner fast.

Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce