Annonce
Egtved Posten

Bedre end han turde håbe på

Hos Brian Sørensen er ordrebogen godt fyldt op. Hver dag er han ude omkring hos enten private eller erhverv og løse opgaver. Forleden var han i Børkop, hvor han blandt andet satte nye døre i en bygning. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Der er nu gået lidt over et år siden Brian Sørensen fra Egtved startede sin egen tømrervirksomhed. Alt er gået over forventning, og den 32-årige tømrermester er glad.
Annonce

Egtved: - At blive selvstændig er simpelthen den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har bare haft en fed start, siger 32-årige Brian Sørensen der 1. september startede sin tømrervirksomhed Brian’s Tømrer & Snedker ApS.

Der er nu gået lidt over et år, og det er tid til at gøre status for denne første og vigtige periode.

- Det er gået godt, og faktisk har jeg nogle gange svært ved at følge med, lyder det fra Brian Sørensen.

Han fortæller videre, at han i de første måneder lejede sig selv ud til andre tømrervirksomheder cirka 50 procent af tiden. Sådan er det dog ikke længere. Nu arbejder han 100 procent for sig selv, og han stornyder det.

At blive selvstændig er simpelthen den bedste beslutning jeg har taget

Brian Sørensen, selvstændig tømrermester

Annonce

Spændende at komme ud til folk

- Jeg har for eksempel opdaget, at mange rundt omkring har nogle fejl og mangler i deres hjem, som de ikke har fået lavet i nærmest 30 år, og her er jeg ret ofte ude omkring og hjælpe dem med at få det gjort færdigt, fortæller Brian Sørensen, der synes det er spændende at komme omkring og udføre mange forskelligartede opgaver hos folk.

Han fortæller også, at ikke to dage er ens, men at han samtidig, når nu der kun er ham selv i firmaet, kan styre sin tid og dagligdagene præcist som han selv vil.

- Det er en kæmpe frihed at være selvstændig, og faktisk er jeg mere hjemme nu end dengang jeg var ansat, siger han.

Helt alene på opgaverne er han dog ikke altid, for han har fået et rigtigt godt samarbejde med sin svigerfar Bøje Frederiksen, der i sommer startede virksomheden “Bøjes Hus & Have Aps”.

- Vi arbejder skide godt sammen, og så kan jeg lære en masse af Bøje, der jo er en garvet tømrer og ved rigtigt meget om faget og det gode håndværk, fortæller Brian Sørensen.

Selvom ordrebogen hos Brian Sørensen allerede nu bugner og er fyldt frem til uge 7 næste år, nyder han den store frihed der er i selvstændigheden, samtidig med at han også finder tid til familielivet sammen med sin kone og deres to små børn.

Ikke to dage er ens for Brian Sørensen i hans tømrerfirma. Den ene dag er det at sætte nye døre i en bygning og den anden dag kan det være at hjælpe hjemme hos private med at få deres årlange hængepartier ordnet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce