Annonce
Egtved Posten

Bolsjebutik er åbnet i Egtved Centret

Christina Nobel har åbnet butik i Egtved Centret. Nu sælger hun rækkevis af bolsjer. Foto: Magnus Fotografi
Annonce

Egtved: Det startede som hobby, blev senere til en fødevaregodkendelse og salg fra hjemmeside og Facebook. Nu er det også blevet til en butik i Egtved. Nærmere betegnet i Egtved Centret.

Og hvad der så sælges i butikken? Jo, det er skam bolsjer, i massevis og i et hav af varianter.

Bag skranken og alle de søde sager, står Christina Nebel.

Christina Nebel holder meget af at finde frem til forskellige smagsvarianter, hvilket man tydeligt fornemmer med det store udvalg af bolsjer i butikken. Foto: Magnus Fotografi

Hun er vild med at lave og udvikle smagsvarianter af disse knasende godterstykker, og lige siden hun i 2019 begyndte at sælge sine bolsjer under navnet “Stines Bolsjer”, har det været en succes.

I butikken, der er beliggende lige overfor Butik Baggården i Egtved Centret kan man også hente de varer, som man eventuelt har bestilt online, men kan kan også snuse rundt og lade sig friste.

Stines Bolsjer har åbnet butik i Egtved Centret. Foto: Magnus Fotografi

- Jeg håber, at rigtigt mange får lyst til at kigge forbi min nye butik, og i det hele taget kunne det være godt med flere mennesker i Egtved Centret, for vi der er her, har faktisk meget godt at byde på, lyder det fra Christina Nebel, der forresten også sælger “Egtved Stykker” med smag af blandt andet æbler og lakrids.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce