Annonce
Egtved Posten

Bueskydningsarrangement ramte plet

Begejstringen og koncentrationen var stor ved både børn og voksne, da de blev sendt rundt i skoven for at skyde med bue og pil. Foto: Skydebaneforeningen Danmark
Børn, forældre og bedsteforældre fik sig en oplevelse på Vingsted Skydebaner, da Skydebaneforeningen Danmark inviterede til bueskydning og bålhygge i børnenes sommerferie.
Annonce

Vingsted: Det summede af spænding og godt humør, da knap 90 børn og voksne mødte op på Vingsted Skydebaner for at prøve en anderledes sport, nemlig bueskydning. Med undtagelse af nogle enkelte der havde prøvet at skyde med bue og pil før, så var det første gang at deltagerne prøvede at have en rigtig recurve-bue i hænderne. Og det førte til både dyb koncentration og store smil ved alle.

Der blev hygget med pølser og snobrød omkring bålet. Foto: Skydebaneforeningen Danmark

Arrangementet fandt sted tirsdag i uge 31 og varede i tre timer. Antallet af deltagere gjorde, at de blev sendt op på buebanen i syv forskellige hold, hvor tre instruktører guidede dem i korrekt håndtering af buen og førte dem forbi fire forskellige 3D dyr i skoven. Til dem som sad og ventede eller havde været på buebanen, kunne man undervejs grille snobrød og få en pølse og lidt at drikke nede i den store bålhytte.

Idéen til familiearrangementet opstod, fordi Skydebaneforeningen Danmark, som driver Vingsted Skydebaner, gerne vil vise, at området omkring skydebanerne kan bruges til mange forskellige aktiviteter.

Deltagerne fik lov til at skyde efter 4 forskellige 3D dyr. Foto: Skydebaneforeningen Danmark

- Vi er utrolig overvældede over den store interesse for arrangementet og de positive tilbagemeldinger, vi fik på dagen. Det giver os helt sikkert blod på tanden til at afholde flere lignende arrangementer i fremtiden og vise at skydesport kan dyrkes af alle, udtaler Lotte Højmark Tang, Direktør ved Skydebaneforeningen Danmark i en pressemeddelelse fra foreningen.


Vi er utrolig overvældede over den store interesse for arrangementet og de positive tilbagemeldinger, vi fik på dagen. Det giver os helt sikkert blod på tanden til at afholde flere lignende arrangementer i fremtiden og vise at skydesport kan dyrkes af alle

Lotte Højmark Tang, Direktør ved Skydebaneforeningen Danmark


Vingsted Skydebaner har en 3D Buebane, som kan bookes og bruges af både rutinerede og nye bueskytter. Er man derimod interesseret i decideret træning i bueskydning, så skal man henvende sig til foreninger i ens lokalområde, der tilbyder dette.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce